Декларација ДП: До 2014. смо скупштинска опозиција

Скупштина Демократске партије (ДП) усвојила је данас у Бањалуци декларацију у којој се наводи да ће ова партија до општих избора у БиХ, који ће се одржати 2014. године, дјеловати опозиционо у Народној скупштини Републике Српске. Предсједник ДП Драган Чавић сматра да је тренутна економска политика у Републици Српској потрошачка и недовољно развојна. "То смо […]

недеља, април 29, 2012 / 15:41

Скупштина Демократске партије (ДП) усвојила је данас у Бањалуци декларацију у којој се наводи да ће ова партија до општих избора у БиХ, који ће се одржати 2014. године, дјеловати опозиционо у Народној скупштини Републике Српске.

Предсједник ДП Драган Чавић сматра да је тренутна економска политика у Републици Српској потрошачка и недовољно развојна.

"То смо навели и у усвојеној декларацији као и да је у протеклом периоду расла јавна потрошња, и да су расле инвестиције у инфраструктурне пројекте умјесто у реални производни сектор, што је довело до раста незапослености", рекао је новинарима Чавић.

Он је нагласио да ДП предстојеће локалне изборе види као прилику да стање у друштву мијења демократскм и политичким средствима.

На Скупштини ДП донесена је одлука о учешћу на локалним изборима као и одлуке које се односе на конституисање органа ове партије.0 КОМЕНТАРА

  1. Mislio je da ce biti opozicija, a ne „opozicija“.
    DP i pdp su prava i iskrena opozicija.
    Istina , u PD se zaista prica o prljavom plesu sds-a i alibabinih razbojnika. Kakva prevara sds-a!Bojicu, zar i ti sine Brute?Laku noc RS!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *