Дејвид Хеј и провокације на рачун Владимира Кличка

Наредне суботе у Хамбургу борба за титулу најбољег боскера на свету. Британац Хеј "режи" на Украјинца Кличка, који му одговара: "Тући ћу те свих 12 рунди". Шест дана остало је до дуго очекиваног бокс-спектакла: дуела за титулу свјетског првака, а Британац Дејвид Хеј, почео је да се "шири" и размеће изјавама (у жаргону постоји једна […]

понедељак, 27 јуна, 2011 / 08:15

Наредне суботе у Хамбургу борба за титулу најбољег боскера на свету. Британац Хеј "режи" на Украјинца Кличка, који му одговара: "Тући ћу те свих 12 рунди".

Шест дана остало је до дуго очекиваног бокс-спектакла: дуела за титулу свјетског првака, а Британац Дејвид Хеј, почео је да се "шири" и размеће изјавама (у жаргону постоји једна реч, али због пристпјности нећемо сад да је напишемо).

Хеј је почео да изазива Украјинца Владимира Кличка, претећи му да ће да га разбије у рингу у Хамбургу у суботу.

"Удараћу га у браду, у рамена, у прса, у врат. Волео бих да га урадим и у јаја кад судија не би гледао!", самоуверено изјављује Хеј и на зауставља се на томе: "Да смо животиње, ја бих био леопард, а Владимир магарац!".

Тридесетогодишњи Британац, ипак, признаје да је Кличко најбољи ривал са којим ће укрстити рукавице до сада, али је за Украјинца рекао и да се "бори као робот".

"Желим да Владимир буде љут на мене, желим да ме мрзи!", рекао је Хеј, који је у професионалној каријери остварио 25 победа – 23 нокаутом) и један пораз, док Кличко има 55 победа (49 нокаутом) и три пораза.

На ове провокације, Кличко није остао нијем. Подигао је трепавицу и поручио Хеју да се спреми за борбу у 12 рунди, али само зато што он тако жели, тј. хоће да има ужитак да га дере свих 12 рунди.

"Хеј није показао поштовање према мојој породици и пријатељима и зато ћу му приуштити дугих 12 рунди. Тући ћу га свих 12 рунди, а онда га на крају нокаутирати. Биће то добро за његову будућност јер ћу га научити да не сме да буде тако бахат. Борићу се чврсто сво вријеме, а онда ће моја десна ракета слетети на његову браду и Хеј ће бити нокаутиран", сликовит је 35-годишњи Украјинац.0 КОМЕНТАРА