Давидијанци у СДС БЛ, просто немају другу тему, прате ПДП

И Бањолучки СДС још увијек плаћа данак свом прикључивању предизборном ријалитију „Драгичевић“, који је направио изборну пошаст овој партији.

уторак, 4 фебруара, 2020 / 17:35

Умјесто да се пред локалне изборе ухвати конкретних комуналних тема, преотме назад национални карактер који им је преотео СНСД кад и већину у градској и републичкој скупштини, они прежвакавају старе мотиве провјерено ефбиховског и антисрпског исходишта.

Опет, то је све, осим на штету српства, штета прије свега коју СДС себи сам наноси, али Фронтал.РС нема проблем да њихове ставове пренесе у цјелости:

Умјесто извињења након губитка спорова, Радојичић нуди нове оптужнице

И поред тога што су им претходне тужбе везаних за дешавања од 30. децембра. 2019. пале у воду град Бањалука и Полицијска управа Бањалука, умјесто извињења лицима која су до сада лажно оптужили, подижу нове оптужнице против наших суграђана.

Циљ ових тужби, за које се унапријед зна да ће бити оборене на суду, је да се и даље настави сијање страха и репресија над грађанима.

ГО СДС Бањалука позива градоначелника Бањалуке да јавно каже колико је Град оптужница поднио поводом овог догађаја, колико њих је окончано и какав је био њихов исход.

Сматрамо да, пошто се хвале да раде транспарентно,  грађани имају право имати увид и у ову област њиховог дјеловања.

Градоначелника питамо зашто након недавних одлука судова и тужилаштава, у којима су одбачене тужбе Града против више лица, није упутио јавно извињење тим особама.

Судећи по ономе што чине  изгледа да владајућа гарнитура жели и намјерава оптужити и осудити све који имају веза с овим случајем, осим лица која су одговорно за убиства младића Давида Драгичевића.

Да је Град напоре, које сада улаже у прогањању људи због мирног протестног окупљања, уложио у инсистирање да се расвијетли убиство, због којег је одржано  ово  окупљањe, овај случај би можда био ријешен.

С поштовањем.                                                                         ГРАДСКИ ОДБОР СДС БАЊА ЛУКА                                                                  2 КОМЕНТАРА

  1. Чуј нема проблема,онај ко свим срцем брани,дише и живи за убице,заштитнике и покровитеље убиства Давида Драгичевића и свих жртава режимске похлепе и грамзивости сигурно има проблема.

  2. Ne treba davati savjete banjaluckom esdeesu. Oni jednostavno znaju sve. Popricajte 5 minuta sa lovricem i shvaticete da je covjek sveznadar. Kajkut zna da ne zna i to je ok. Za ostale ne mogu komentarisati, jer nisam siguran da li si jos u stranci. Zaboravih na spavaca sesica kojeg je dodik neki dan pomenuo kad je rekao da ima jos u esdeesu onih koji ce ga napustiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *