Дарко Младић: Захвалан сам Русији за помоћ у одбрани мог оца

Србија се не супроставља и не брани своје официре, политичаре и полицајце Комитет за одбрану генерала Младића формиран је у Србији. На његово прво заседање у Београд су стигли представници Државне думе РФ, као и истакнути руски научници и војна лица. На челу делегације био је председник комитета за одбрану генерала Младића у Русији Павел […]

четвртак, април 25, 2013 / 22:11

Србија се не супроставља и не брани своје официре, политичаре и полицајце

Комитет за одбрану генерала Младића формиран је у Србији. На његово прво заседање у Београд су стигли представници Државне думе РФ, као и истакнути руски научници и војна лица. На челу делегације био је председник комитета за одбрану генерала Младића у Русији Павел Дорохин.

У саставу делегације била је и угледни балканолог, директор Центра за проучавање савремене балканске кризе Института за славистику РАН Јелена Гускова.

Председник комитета у Србији је постао син Ратка Младића Дарко.

– Комитет који је основан имаће улогу одбране мог оца и супротстављању пропаганди супротне стране које је јако организована и у дугом временском периоду наступа без икаквог оспоравања у јавности. Она се већ дуже време води на организован начин, али са друге стране до сада није било ефикасног супротстављања. Тужилаштво у Хагу има своју информациону агенцију која у медије већ годинама пласира слику о тим догађајима онако како одговара тужилаштву. У овом тренутку људи који су учесници тих догађаја знају врло добро шта се дешавало и како је то било у тим годинама. Међутим, они који нису били у тим догађајима јесу млађи људи. И сада они добијају информацију која долази из медија. На жалост до сада те информације по том питању нису биле адекватне истини. И сада ћемо покушати да се супротставимо тој машинерији која долази из Хага и која покушава да промени историју борбе српског народа за своју слободу. Ја видим да из ЕУ већ дуже време долазе притисци да се Србија не супроставља и да не брани своје официре, политичаре и полицајце који су оптужени у Хагу. Ја мислим да подлегање тим притисцима је погрешна политика и да не смемо да пристанемо на пропаганду наших противника из рата. Ја мислим да свима у интересу, чак и Европи, да дођу до истинитих чињеница и истинитих података. А притисци који долазе од страних земаља које су учествовале у рату против Југославије и који имају жељу да њихову позицију оправдају нису у складу са тим шта се заиста догађало у том времену. И моје мишљење да право помирење и мир на Балкану може да дође само кроз истинито сагледавање свих догађаја и процеса који су се тада дешавали.

Зато је за Дарка Младића било важно присуство Русије, која наставља доследно да штити националне интересе Србије.

– Ја сам задовољан да је Русија присуствовала у оснивању комитета. То ми је дало једну велику наду да у Русији коначно имамо једног озбиљног партнера у тој борби за истину јер су Србија и Република Српска мале земље које су сад под великим притиском, а Русија је ипак глобална сила, и позицију Русије у светским односима не могу игнорисати као позицију Србије. Надамо се да ћемо најзад доћи до објективне истине, а самим тим и до мира на овим просторима. Има једна јако позитивна енергија руске стране. Ја сам захвалан господину Павлу Дорохину и госпођи Јелени Гусковој који су дошли и подржали нас и дали нам једну нову наду да ћемо заједно успети да у тој борби постигнемо неке добре резултате.

Један од чланова руског комитета за одбрану Ратка Младића је за време интервјуа за Глас Русије после посете српском генералу у Хашком трибуналу у фебруару ове године изразио своју недоумицу: Зашто Србија не брани свог генерала? Сада ће, надамо се, ситуација бити сасвим другачија.0 КОМЕНТАРА

 1. Свака част Русима. Србија, на челу са тзв. предсједником само одмаже. Наши не помажу ништа. Било би добро да се посебно млади људи окупе око Комитета у Српској.

 2. Е мој Дарко.. буду ли га они бранили проћи ће као и остали „руски штићеници“ (изгуглај Садама, Милошевића, Караџића, Мубарака, Гадафија, Асада, Бен Алија, Чавеза, … списак је подугачак..)

  Слабо позната информација- Игор Иванов, бивши министар ино-послова РФ, велики заштитник Срба, и како његова биографија каже „противник НАТО интервенције у Србији и америчке инвазије на Ирак“ – данас сједи као савјетник у Хашком Институту за Глобалну Правду (какав циничан назив..) – чији је оснивач и предсједник савјетодавног одбора- Медлин Олбрајт лично 😀

  Нек је бог на помоћи Генералу!

 3. Чудно да нико не пита ни Дарка Младића ни његове адвокате зашто овај одбија да свједочи у одбрани Караџића. Ја наслућујем, али нећу сада да се изјашњавам. Требаће ми ти аргументи за касније.

 4. Ја Ратку не вјерујем пуно, али због свих околности са којима су се сви ти наши челни људи, политичари и војсковође суочавали, не бих ништа о њему!
  др Радован Караџић је био доктор за политику тог времена, док ђенерал није био баш на врхунцу задатка!

 5. Grmeč, 01.05.2013. 16:08:48

  Хе..а да није било тог неошишаног ти би са Младићем обро бостан, он није показао неку завидну војну доктрину ни трун оног што се очекивало од главнокомандујућег ВРС, зато сад не смије ни да се појави на суђењу др Карађићу, а ко памти његове силне изјаве у току рата, зна добро да је то тешка брљава која се обила о главу свима нама у РС. Прескупе ријечи олако изговорене то је све по чему га се сјећам.

 6. Најопаснији су људи несхватачи прилика, па кад нешто искрсне што их избаци у први план, они се шепуре као да су Богом дати генијалци без којих се планета не би окретала.

  Такав је отприлике био и Ђенерал, па кад се послије блиц-кригом заузете енклаве Сребреница, умјесто да испари одатле „да се власи не досјете“ он је доле срао са медијима, излазио међу муслиманске цивиле, дијелио чоколаде, скупљо тамо некакве будибогснами муслиманске „преговараче“ да их доведе пред холанђанина пуковника Кареманса којег уједно боли мудо за све то што се око њега дешава! Умјесто да укључи мозак, покупи се одатле што прије, посао је завршен, енклава заузета, Радован ће са Акашијем да то све политички покрије пред УН, али јок, Ратко мора да себи набије неку јебену репутацију непогрешиво непобједивог ђенерала!

  Будала и зато су оне његове изјаве и само појављивање на лицу мјеста главна окосница свих напада хашког криминала на комплетно руководство РС!

  Послије тога, слиједи друга глупост, ако не и још очајнија, наше руководство на Палама има дојаве да ће кренути Хрвати на Книн и то преко Гламоча и Динаре! Али умишљени ђенерал сједи данима на Брезовој Равни и чека да му доведу команданта Жепе Авду Палића, па ће га он ту као нешто војнички испонижавати и то све пред припадницима украјинског батаљона, па са тих преговора послати да се упуца тај његов преговарач? Што је невиђена глупост у историји српског ратовања, само глупа комуњара може тако нешто урадити, па Срби су у свим ратовима гарантовали својим животима безбједност и живот преговарачима са супротне стране, поготово ако су ти преговарачи долазили да капитулирају и да се предају!?

  За сво то вријеме усташе се лагано спремају за напад на Книн, а Ђенерал млати празну сламу по селендрама Жепе и прича празне приче, уз то његов однос према младој војсци заштитног пука је био крајње арогантан да не употребим неку другу ријеч!

  Гурнути нечије дијете тек обучено за пушку да иде у смрт и то на крају рата 1995. године кад смо већ имали приличан број нас прекаљених бораца, је срамота која иде на његову душу!

  За сво то вријеме његовог планинарења по планинама Жепе састанчења и преговарања са будућом жртвом Авдом Палићем, усташе се ладно са Динаре спуштају према Книну, а он нема тамо ни једну једину крштену способну јединицу која би ту акцију у коријену сасјекла, јер то што је било из састава тог крајишког другог корупса је мање више тактички неписмено и очајно организовано!

  Зато је сад тајац, кад треба изаћи пред Радована и самопризнањем признати да је био једна својеглава тиква калиновачка, која нас је на крају умало коштала тоталног пораза пред усташко-муслиманском офанзивом.
  Фала Богу да се он није пуно питао око Сарајева 1995. ко зна како би та наша одбрана од „деблокаде“ тада завршила!?

 7. kažem vam nije to genocid.to je vehabijska propaganda,kao i jasenovac,kragujevac,jajinci…
  SINE DARKO,NEMOJ SPAVATI,DOLAZE TI MRTVI U SAN DA TE PREPADAJU.
  B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)

 8. rammstein, 01.05.2013. 22:40:42 [75110]
  Grmeč, 01.05.2013. 16:08:48

  Хе..а да није било тог неошишаног ти би са Младићем обро бостан..

  Ajde…Spasi me srećom tvoj čuponja da ne „oberem bostan sa Ratkom“…Spasi čupavi Srpske- zapadno -krajiške opštine ,i ne obrašmo bostan…Bar će se advokati ovajditi,uzeće mu one ukradene pare od nas u ratu,a on će završiti tamo ko pas…

 9. Grmeč, 02.05.2013. 11:18:17

  ‘ајде? А коју си то ти западно-крајишку општину одбранио?
  Па вас су турци из оне рупе Бихаћа отјерали до Бањалуке, јбт а како би се одржао између Сарајева и Зенице? Море мршш тамо и не јављај се бламу од српске војске! Није се Радован бусо у прса и сликаво за ‘невник из неких запиздина, него водио политику и вадио из гована такве побјегуље попут тебе и твојих западнокрајишких брзобјежећих бригада!

 10. Srećom čuponja je tamo gdje treba biti…
  Pošto o tom ratu tamo neznaš ništa bolje ti je da ćutiš…Ti turci iz Bihaća su bili najači turski korpus u ovom ratu ,a za divno čudo oružjem i municijom ih je snabdjevao Čuponja-na-odmoru-doživotno-u Hagu,za dobre pare naravno,koje će sad dati advokatima da ga malo zajebavaju…Zanimljivo da je tamo čupavi doveo dijelove drinskog korpusa koji su samo preuzeli liniju i odmah je predali ustašama i pobjegli,po dogovoru čuponje i za dobre pare sigurno…pa za komadanta korpusa je postavio nekog svoh hercegovačkog majmuna Tomanića koji je izvršio sve ono što je čupava spodoba dogovorila…a ko izjavi da Srbi ratuju samo sa jednom rukom…valjda ona druga primala pare od turaka i ustaša…Manojlo Milovanović izjavio da je Alija reko da je Bihać platio nekoliko miliona -kome dade te pare…Mladiću ili strašilu neošišanom…pokri se ušima i ćuti magare jedno i ne brani ga više hebo te on … B-)B-)B-)B-)B-)

 11. Grmeč, 02.05.2013. 15:43:49

  Блах…још једна цмиздрава исповјест крајишког бјегунца са линија, кад срце падне у пете а дупе ухвати галоп у бјежанији, шта вам је још сметало, ах да, висока трава, јако сунце, љето је то ееј…ко би се по тој врућини борио, овако алиби готов неко издо ви побјегли и готово, нисте ви криви, крив је свако ко вас није стријељао на Мањачи, дебили једни борбе нисте видјели!

  Народ и борци Илијаша су од почетка до краја рата знали да њихова општина не може опстати никако и никад под српским властима, али ни једног момента нису ни помислили да то напусте и побјегну пред бројнијим усташама од Високог, Какња, Брезе и Зенице, Илијаш се сам одбранио, а тих пишаних 13 крајишких општина се није могло само одбранити од једног Бужима или Цазина? О јбм ти такву кукавичку крајишку војску, и још се и дан данас правдате и кукате издо вас Караџић, ма како да не уз надљудске напоре вас је убједио да побјегнете главом без обзира!x-(

 12. Nije bilo ljeto(da jest tvog bi čuponju ošišali ko ovcu) nego septembar jado …Tvoj čuponja je Krajinu izdu u jesen 1995…u jesen su pali Knin i druga Krajina koju je isto uz pomoć Miloševića izdo tvoj čupavi orangutan…da a nije zaboravio da dan prije navrati u svaku opštinu i pokupi para što je bilo u SDK-a i štogdje drugo…da znaš išta znao bi da su se rvati spojili sa petim korpusom prije napada na ove opštine ,a i prije toga peti korpus je bio najjača jedinica balijske vojske…i vidiš taj 2 krajiški korpus je ratovo snjima sve ove godine a nije kao ti neki herojski taktički korpusi (Drinski i Sarajevski) istako se klanjem razoružane turadije u Srebrenici…herojstvo ,nema šta…U tih 13(dal će biti toliko) opština kako kažeš bilo je više Srba nego u svoj tvojoj Sarajevsko- Romanijskoj regiji i Hercegovini zajedno(uzmi popis iz 1991),ali je čupavi gore ostavio tenkove da brane to a ovo je prodo…a što ti nisi došo da strijeljaš koga na Manjači ,mamu ti ejbem tvoju ,što nisi poslo čuponju da on dođe pa da izađe pred vojsku…začudo došo je Mladić,a prije toga čuponja ga je bio negdje zatvorio da sačeka da popadaju sve opštine..i čudom na Manjači u kasarni bio Arkan sa svojima,pa ga Ratko bogami poslo na Pale da ide onom ko ga je platio da izda pola Republike Srpske tadašnje…zaključak SRPSKO SARAJEVO je mnoge veće zla nanijelo Srbima u Krajini(a i ostalima) nego Tursko Sarajevo…i nikad više vlast neće biti gore,na vašu veliku žalost…u Prijedoru i Banjaluci živi 2/3 RS,a vi se možete ljutiti koliko oćete nikad više neće glavni grad biti tamo istočno…I kažeš borbe nismo vidjeli ,a vi je vidješte u školama sa povezanim turcima…udri…ti pucaš a oni ništa…herojstvo do jaja…
  B-)B-)B-)B-)

 13. Grmeč, 03.05.2013. 00:36:09

  Хехе…нико не зна крупно ко крајишник лагати! Па кад вас је било више у тих пишљивих 13 општина него нас у Сарајевско-романијској и херцеговачкој регији, који сте онда курац бјежали, било вас је довољно да се итекако браните од те „силе небеске“ из Цазина!? Хехехе..сила небеска ударила на силу небеску…е до курца и војника и бораца!

  А то што тврдиш ти да је нама било лако свезане муслимане рокати, па ето што ниси и ти пробао исто то са својим ахбабима из Цазина? Ууу па да, треба прво неко да их свеже…хехехехе…а ту требају муда брее…е тога код крајишника нема, крајишник побјегне чим је густо, јер зна да је то крајина то није његова земља, он је ту дошло, исто као кад оде у Војводину па се и тамо зове крајишником, а издао и напустио крајину? Какви су то људи, који ко цигојнери лутају свијетом и свима причају о својој крајини, али се нико у њу не враћа ни у лудилу!?x-(

 14. SPOMENIK ZAHVALNOSTI JE PODIGNUT U POTOČARIMa.____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_

 15. rammstein, 03.05.2013. 00:52:52 [

  Jebeš nedojebanu budalu…
  Taj tvoj čupavi te baš dobro jebo u tu tvoju praznu glavu pa ništa ne znaš,ili se samo praviš da neznaš…i tom tvom idolu čuponji je smetala Krajina,njeno istorijsko junaštvo u bunama,prvom a posebno drugom svjetskom ratu(đe su njegovi i tvoji vjerovatno bili četnici kokošari-jajare) pa se potrudio da je da turcima…hvališ se tim da ste tukli svezane turke ,jado…pa otkud ta sila optuženih za ratni zločin u Srebrenici iz Srbije kad vi eto „sila nebeska otuda“ mogošte to sami povezati i postrijeljati i prije 95…a zanimljivo da vam oni sa oružjem prođoše kroz šumu, a vi se okomište na one opasne bez oružja…takvog junaštva u Krajini zaista nema…i nije ga bilo kroz istoriju…nažalost takve istorije kod tebe nema..jajare bili jajare ostali…pogledaj kolko je stanovnika jado imala ta Bihaćka Krajina,i kako to da te Arkanove sile i drugih škorpiona ne bi tamo da pomognu nama nego se tu skrcaše kod tebe da ti pomognu da ti junačino povežeš tu šačicu drogiranih turaka u Srebrenici…da si znao čitati vjerovatno bi do sad pročito negdje da su na tih (kažeš 13) opština što ih je Čupavi-Doživotni -Stanovnik -Haga prodo napali 2 turska korpusa i pola rvatske vojske i da su prvo kad je pala Kninska Krajina deblokirali Bihać i sastavile se turska i rvatska vojska…pa kad se vojska na kraju povlačila oko Sarajeva što je isto čuponja prodo obećavši im napraviti drugi grad,vidilo se kolko tenkova tamo bilo, a kolko ih je bilo tamo na položajima prema Bihaću…Jebiga nema više Srpskog Sarajeva kao glavnog grada pa da kradete malo,da se pare skupljaju u BL i Prijedoru pa nose na Pale…e neće više da može…ako je Dodik izašto dobar to je zato što je preselio sve u BL i što vam se najebo mame…ako se i krade bar se skuplja u BL u tu Krajinu koja ti je frustracija izgleda…pa samo kukate kako vas Krajina iskorištava,pa šta iskorištava jado kad i nemate ništa…i neznam kako vas iskorištava kad Krajišnika nema veliš,otšli u Vojvodinu i već gdje…he,he…nije to njihova zemlja,Krajina došli su tu…Manastir Krupa kod Knina napravljen u vrijeme kralja Milutina 1317. a temelje mu postavili monasi iz manastira Krupa na Vrbasu kod Banja Luke…a vi na Palama tamo od ameba…a neznam kad ono tamo čuponja dođe iz svog Šavnika i povede vas kao vaš autohtoni predstavnik…Stoko trebaš da ustaneš da stojiš mirno kad se spomene i Krajina i Ratko Mladić B-)B-)B-)

 16. Grmeč, 04.05.2013. 14:51:26

  Хехехе…комплекси су неизлечиви, ти си само један мали јадни крајишник кога ногом у дупе набије ко стигне!
  За твоју инфорамцију Сарајево је још увијек главни град РС по Уставу РС!!!B-)B-)B-)
  Тако да ти можеш само да цркнеш од муке, брее јадниче прејадни у који си град шљего? Гдје си побјего ко куче од кише! Ти био борац, а шака турака из Бужима вас растјерала до Бањалуке, а и из ње си био разгулио да бјежиш, уствари ти се сад курчиш из Вовојдине, док вас и отуда мађарони не протјерају, ви сте Богом проклети људи ко цигани, свуда идете и од свуда вас прогоне!

 17. Završen je produženi vikend pa ćeš se ti hvala bogu vratiti na Sokolac u svoju sobu u ustanovi u kojoj ti je radio i tvoj miljenik čupavi …neznam otkud ti ovo bre,a ovamo si originalni predstavni Istočne RS…he-he…možda vas čuponja nauči novom govoru,sjećam se da je u ratu htjeo da uvede ekavicu u RS pa umalo ne dobismo Predor i Beljinu…eto baš mi je drago da je I.Sarajevo glavni grad RS…nađi ustav kopiraj tu stranicu i stavi na zid pored slike omiljenog čuponje lopova…za nas Krajišnike ništa ne brini ima nas puno više nego tih takvih jada ko ti koji neznaju odakle su ni nemaju porijeklo(vjerovatno je tvoje mješano turčin,rvat,konj,magarac,ovca zbog frizure)i tamo u Krajini:Grahovo,Drvar,Petrovac,Krupa,Sanski Most,Prijedor,Banjaluka,Mrkonjić,Šipovo…a bogami i u Vojvodini:Novi Sad,Čelarevo,Bačka Palanka,Sombor…a tek Beograd…i kad bi znao čitati i znao prezimena otud vidio bi da je sila jedna doktora,direktora,sportista i drugih uspješnih ljudi u Srbiji ,a posebno Vojvodini otuda(za RS da ne pričam kad treba neki ministar po ključu da bude i ISarajeva nemoš ga naći ni svijećom da je iole pismen)…neznam zašto uopše trošim tastaturu pričajujći sa tobom,ali opet da te malo iznerviram možda opandrkneš od srca pa oslobodiš krevet u toj ustanovi ima gore još kandidata …a neznam kako ćeš sutra kad ti obuku onu košulju naopako moći kuckati po tastaturi…da na
  pišem još jednom KRAJINA velikim slovima možda te još malo iznervira…B-)B-)B-)B-)B-)B-)

 18. На чему хвала Русији…..да је среће Генерал би сад на некој дачи проводио пензионерске дане,Русија би се правила да не зна гдје је,и све би било потаман…..Колико се кунемо и уздамо у ту Русију,чекамо неко спасење од браће Руса…..Мој Генерале да си остао онакав јак какав јеси постао би мит… Овако кад те гледам на ТВ дођеш ми као и Република коју си стварао ,погет,понижен,издан,чувари те придржавају,а некад би их носао под мишком,Генерале……Ал има још увијек поноса у твојим очима,као и у очима твојих бораца,неће ни ово довјека,Генерале…….

 19. Хвала Русији, још једном! До када ћемо ми да оптужујемо Русију због тога што нису већи Срби од нас? Зашто би били? Шта смо ми то урадили за генерала Младића?

  Доста је више оптуживања Русије и окривљивања за оно што ми сами НЕЋЕМО да урадимо па су нам сви други криви.
  Руси не могу и не треба да буду већи Срби од Срба!

 20. Нека Ања, волим ја кад се нађе тако аутентична пичка ко тај грмеш, грмеч, па кад са сузама у очима почне причу како смо му у рату ми Караџићевци јебавали кеву жваљаву, и опет ћемо јер наше вријеме долази. Крајишке пичке ни у Војводини вам неће бити мјеста, овај пут ћете бјежати у Загреб са својим есенесдедилејама!

 21. Izgleda ovi praznici se odužili ,pa ustanova na Sokocu pušta štićenike na malo duži dopust…
  Dobro da presta braniti čupavog pa kao sad malo na Krajišnicima liječić frustracije…E Ramuše,Ramuše…veliš vaše vrijeme dolazi,pa kad se i promjeni vlast za nekih deset -petnest godina ponovo će na vlasti biti Krajišnici ,jado…a za to vaše vrijeme u ratu,Krajišnicu su vam vratili ovih zadnjih dvajest godina pa ste ponovo vraćeni na nivo vukojebina po Romaniji što ste uvijek i bili…nema više da se porez plaća u BL i Prijedoru pa pare na Pale…jok…čuponja i obrvan su srećom našli drugu lokaciju i provode dane do skorog kraja svoje tužne priče…-
  B-)B-)B-)B-)B-)
  anja banja luka, 07.05.2013. 18:27:22 [
  Anja u pravu si,ali moram malo odgovoriti Ramušu ,Rami,jer mu se uglavnom svi sklanjaju na portalu po principi,pusti budalu….pozdrav za tebe…:)

 22. Да је било памети,Генерал се никад не би нашао у овој ситуацији,већ би,попут неких других генерала мирно дочекао старост,без мрље у биографији.

 23. Шта ћеш ти гњидо крајишка, презирем вас такве глупе, јадне, крезаве, отрцане, сељачине, тамо вас растуро дудаковић са својим једним корпусом, пичко смрдљива, шта плачеш сад матер ти јебем!
  Ништа нема љигавије од крајишке пичке, како год да је јебеш она попишана остаје!

 24. Eto kulture čuponjinog dupelisca sa dugotrajnim boravkom u ustanovi tipa ludara na Sokocu…Možda je nestalo lijekova u ustanovi pa će morati da vas vežu za krevet…možda braća iz Srbije Vučići i Dačići pošalju lijekova pa vas malo smire ponovo…lijepo je kad ga iznerviraš da nezna šta će nego prelazi na prosti jezik kojim su mu pričali u kući ,gdje je vjerovatno nastao incestom bliskih rođaka…sad da li ga je ujak napravio ili djed nije baš lako dokazati…baš lijepo što neznaš šta da više kažeš ,ne spominješ nam ni svog omiljenog lika koji nije trošio teško zarađene pare sa grbače naroda na frizuru…a šta bi drugo jado mogo nego da nas mrziš kad smo inferiorni u odnosu na tebe ,ma otkud bio..što nemaš ni porijekla ni istorije …samo čupavog koji ti je sišo sa Durmitora i postao ti idol…
  „Radovane siđi sa planina,nisi sišo nekolko godina…“
  Da ti napišem još koji put Krajina sa sve velikim slovom možda te mazrkne tvoje jadno malo srce,jel moždani nemoš dobiti jer mozga nemaš…
  Banjaluka,Prijedor,Petrovac,Drvar,Grahovo,Ključ,Sanski Most,Šipovo,Mrkonjić Grad…Eto čisto da te malo nerviram ,jado…Glavni grad RS ? Sjedište vlade i predsjednika ? Gdje ono bješe…
  B-)B-)B-)B-)B-)

 25. Grmeč, 10.05.2013. 17:29:39

  јебем ја такву крајину и њене јунаке који ко зечеви бјеже пред дудаковићем! Мени је испод части да пишем са таквим побјегуљама из ровова, да смо имали више времена онда, стријељали би вас на лицу мјеста због дезертерства, комуњаре крајишке!
  Дурмитор и нашу гору Романију нико још није прегазио, за разлику од тог грмеча што га је дудаковић сјебо и тебе у њему…слино..B-)B-)B-)
  крајишка пичка, само писањем покушаваш да спереш своју срамоту од предаје и бјежања из ровова!

 26. rammstein, 10.05.2013. 18:26:34

  “јебем ја такву крајину и њене јунаке који ко зечеви бјеже пред дудаковићем!“

  Рамага, па и Дудаковић је Крајишник! Шта си навалио?

 27. Па јбг симана, онда је дудаковић оригинал крајишник, а не к’о ви јајаре фалш крајишници, зато вас је и почистио ко слину!
  Пууу јбм ти крајину кад је више воли и више се за њу борио дудаковић, него ви брозови миљеници?

 28. @Ања: Докле ћемо „ми“ да се захваљујемо Русији- ни на чему? Подпитање: гдје би сада био Генерал да „ми“ не покушавамо бити већи Руси него Руси? (хинт: види мој пост мало горе више- тј. шта тренутно ради Игор Иванов, велики заштитник Срба из времена кад је Генерал „генераловао“..) Само један од курчевите нам „браће“ који је- кад је затребала „братска“- показао право лице 😉 Нас и Руса 200 милиона! 😀 Ал’ нас све мање и мање.. B-)

 29. Ovog čuponjinog dupelisca izgleda puštaju počesto na vikend iz ustanove na Sokocu…
  Veliš Brozovi miljenici…
  IDE TITO PREKO ROMANIJE
  I ON VODI SVOJE DIVIZIJE…
  Ne ide preko Grmeča,Kozare,Klekovače,Plješevice,Šatora…
  (Da ti napišem još malo KRAJIŠKIH toponima ,možda će te prije srce strefiti)
  A vi govna,malo danas sa Titom,a malo bi bili četnici sa čuponjom(kome je kosa rasla a brada nešto slabo)…
  Da ta vukojebina Romanija i Durmitor valjaju neko bi napado na to,ostavili su vas da tamo krepavate ko stoka jel ionako niste za grada i civilizacije…što ne odbraniste Ilidžu,Grbavicu,Hadžiće,Trnovo i još koji dio Sarajeva pa još Srpskog…(vidiš imena mjesta se pišu velikim slovom)…Malo mi je lakše kad i čuponja proda braći osunećenoj…
  Da ti još koji put spomenem KRAJINU da te još malo iznerviram,jer vidim da imaš kompleks niže vrijednosti da ti je KRAJINA I KRAJIŠNICI noćna mora… DRVAR,GRAHOVO,PETROVAC,SANSKI MOST,PRIJEDOR,KLJUČ,MRKONJIĆ GRAD,ŠIPOVO,BANJA LUKA,LAKTAŠI,ČELINAC…B-)B-)B-)B-)B-)

 30. сву ту твоју крајину набијем на курац, били сте комуњаре комуњаре и остајете! B-)B-)B-)
  ни мањег курца ни више дреке ко вас и ваше крајине!

  Твој проблем је у крајини мајмуне, није на Дурмитору, видиш како ти и симо пичка крајишка ороз рече, дудаковић је крајишник!?
  Значи тебе су јебали крајишници, а не Романинци, а ако хоћеш сефте ето и ми ћемо да те карамо у уста та крајишка жваљава!B-)B-)B-)

 31. Фоча-60% муслимана, 40% Срба до 1991, Срби ослободили припала и припада Источној Р.Српској!
  Вишеград-80% муслимана, 20% Срба, ми Срби ослободили припада Источној Р.Српској(САО Романији)!
  Рогатица-60% муслимана, 40% Срба, ми ослободили припада Источној Р.Српској!
  Власеница-65% муслимана, 35% Срба ми ослободили, припада Источној Р.Српској!
  Братунац-60% муслимана, 40% Срба ми ослободили, припада Источној Р.Српској!
  Сребреница-80% муслимана, 20% Срба ми ослободили, припада Источној Р.Српској!
  Зворник-70% муслимана, 30% Срба ми ослободили, припада Источној Р.Српској!
  Трново-50% муслимана, 50% Срба ми ослободили, припада Источној Р.Српској!
  Соколац, Илијаш и Пале су једине општине које су имале српску већину негдје око 65%, док су Ново Сарајево, Илиџа, Хаџићи и Вогошћа биле на граници 50 према 50% једних и других, и те општине су биле у саставу САО Романије или Источне Р.Српске, све до потписивања Дејтона нико није могао ни метра одузети сарјевским српским витезовима, е тако се стварала надљудским напорима Српска, за разлику од тих крајишких јазаваца, који су бјежали чим је запуцало око њиховог дупета! Пууу..јбм ти крајину, највећу срамоту српског народа и срамоту српске војске, то је једини примјер у српској историји да су Срби бјежали из ровова!
  🙁

 32. Вас двојица баш заоштрили.. 😀

  Оф-топик, али морам: Рамштајн, ја сам сарајлија- али морам те критиковати- или си премлад па ниси учествовао у рату или намјерно игноришеш чињенице- јединице 1КК су равноправно учествовале у већини акција на и око сарајевског ратишта- Игман и Бјелашница су само једна од мијеста гдје су гинуле и сарајлије и наша браћа Крајишници, једни до других. Да не спомињем чињеницу да су јединице редовне војске Дринског, Сарајевскороманијског и Источнохерцеговачког корпуса увелико попуњаване регрутима из Крајине (ја сам служио у 65. ЗМП- више од пола регрута нам је долазило из западне РС..) Генерализације типа ови су јајаре а ми смо витезови и сл. су најблаже речено жалосне.

 33. Kalabalak, 12.05.2013. 20:59:09

  Хехехе..јесте, премлад сам, тако се осјећам…B-)
  Пусти то како су учествовале, ако си био баш у тој акцији операција лукавац93, онда си морао уочити једну јако битну ствар, крајишници дођу масом, десетине аутобуса ко на екскурзију и чини ти се ма сила и војска, кад оно у ствари го курац од војника!
  Најлакше је упалити ону гвожђурију и шарај, за онај тип рата који смо ми водили требало је сасвим другачија тактика и начин ратовања!

 34. Grmeč,rammstein, људи нема потребе за овако тешким ријечима,неће вас оне далеко одвести! Нико од нас нема исто мишљење и сигурно нећете ништа промјенити увредама!

 35. elep81, 12.05.2013. 21:46:57

  Ја упорно опомињем неке попут тог усраног грмеча или ове пицаизле дервентске, да попусте шупљу причу, ко је какав у рату био јасно се види и зна данас.
  Какви су крајишници пизде политичари у миру такве су исто и крајишници пичке у рату!

  Mr Biggy, 12.05.2013. 21:50:41

  Те будале из дервенте су гарант негдје у пљачки изгинуле око Власенице, зашто не наведу приликом чега је дошло до тога да лоле из дервенте попасу на власеничком ратишту!?
  Шта су они ту тражили Бог ће га знати!

  Једноставно, овдје се ради о различитим менталитетима и сасвим другачијој припадности, мада се неки још увијек слијепо држе да смо исти народ. Не, нисмо! Можда смо у рату нешто као заједно предузимали, али факат смо се ми могли више ослонити на ХВО из Кисељака и Витеза у садејству против муслиманске војске, него на крајишнике, као и они на нас, према томе, ако се садејствовало то су били изнуђени услови, показало се да је овакав концепт даље неодржив и једноставно ми се не подносимо и то је то. Тај грмеч је бар искрен и рекао исто оно што нам мисли и већина крајишника ал’ смислено ћуте, а такође и ја и већина на Истоку исто мислимо о њима, али не ћутимо!

 36. Рамо није ни стар ни млад, Рамо није храбар ни кукавица, Рамо није борац ни неборац.
  РАМО ЈЕ БУДАЛА.

 37. Можеш „је*ти у уста крајишка“ само оног коти је пустио да овде константно пишеш ове бљувотине.

  Ево ти доказ ко ти је помогао,чувао кућу и ко је све ратовао на Истоку,а сад мр’ш у 3 лепе.

  А понеки аплаудирају овој дртини.

 38. Baš se razlajalo ovo čupavčevo govno…
  To da nam je manje zla nanijelo Tursko Sarajevo nego ova govna iz Srpskog Sarajeva je činjenica i već sam je pomenuo…
  Da je čupavo govno vodilo naše mlade vojnike da ginu za tamo za to jebeno Sarajevo i Istočnu RS TO JE opšte poznato,jer iz tih opština bi mogo taman regrutovati jedan vod(sam ramuš reče da su većinom bile turske)…
  Koliko je vojske i policije iz KRAJINE samo išlo tamo ratovati…Ako išta zamjeram ovom jadnom glavonji koji je tema ove priče na koju smo pisali komentare,zamjeram mu to što je vojsku silnu vodio tamo…e sad mu govna lijepo vraćaju,sad im ne valja…kolko je samo tenkova i artiljerije bilo oko tog jebenog Sarajeva na ovu bi se stranu došlo do Zagreba…
  Nažalost načekaće se ovo govno da neko iz istočnog dijela dođe na čelo RS ,ako izašta volim Dodika to je zato što im konstantno jebe mater već 20 godina,pa su prolupali skroz poput ovog idiota ,ljubimca čupavog …Neznam koji ćete nam kurac u RS bolje da se vratite svojim turcima da vas i dalje jebu ko što su i do sad jebavali(sam reče da su bili većina u svim tim vašim jebenim opštinama,pa vam izgleda nedostaju )…Ionako ste šaka jada,koja uvijek kuka kako ne dobija ništa iz Banjaluke…pa netreba vam ništa ni dati pokrepajte tamo po tim vašim vukojebinama…Banjaluka je grad,ti to jadniče možeš samo na slikama gledati i sa Prijedorom je pola RS…i naravno da sve treba ostati ovamo u Krajini ,tamo ništa ne treba dati…džaba su Krajišnici oslobodili sve to tamo na istoku ,džaba je nezahvalnim govnima išta napraviti…Krajina i Krajišnici su ramušu izgleda baš kompleks…e sad dal su mu Krajišnici karali mamu prije ili poslije njegovog rođenja ,pitanje je…ali biće da su poslije jer da su prije,imo bi bar malo pameti…ostajem ipak pri konstataciji da ovaku budalu mogo napraviti samo ujak,ili magarac pa mu od toga ostala ljubav prema čupavcu…Evo ti još malo Krajine velikim slovima možda prije pandrkneš…
  KRAJINA,KRAJINA,KRAJINA,KRAJINA,KRAJINA…
  B-)B-)B-)B-)B-)B-)

 39. пичке крајишке, управо вам је на б92 ваш ован предводник додик дао јасну поруку што се свега везаног за ратни период и др Радована Караџића тиче и то је једина ствар на коју немам примједбе према додику.
  Он фино рече, био је у скупштинском саставу РС у ратно вријеме, није био опција владајућих, често је контрирао ставовима већине, али из садашњег угла гледања, тадашње руководство на челу са др Караџићем је вукло исправне потезе и захваљујући тим потезима добијена је РС. Зато се по његовом мишљењу суђење др Караџићу сматра и суђењем РС-у! Па је из тог разлога одлучио да да своју изјаву у том судском процесу, који је наметнут Србима!

  Према томе, ви крајишници, безмудовићи, јајаре и кокошари, можете да плачете до миле воље, вашу срамоту и бјежање из ровова ни додик неће више да брани, и њему је јасно која сте ви говна!

  С друге стране, кад смо ми сарајевски Срби барикадама исјекли град на неколико дијелова 2. марта 1992. наравно под вођством др Радована Караџића, Младићева ЈНА је те наше барикаде касније уклањала глумећи УНПРОФОР!

  Тако да, све се зна!
  Са јајарама и дезертерима немам жељу ни да полемишем, неко јуне које је са грмеча ко куче нашибо по гузици дудаковић, сад сјело за комп и прича историју!?
  Хехе…а јбг које сте ви пичке крајишке, ето ја вам свима јебем кеву у жваље, а ви се копрцате не смијете ни да писнете! Једном јајара увијек јајара, то је крајишник, пичка избјегличка!

 40. Evo pravog dokaza da je ovog ljubimca čupavog napravio turčin…malo je volio čuponju sad voli Dodika…he-he..nema šta pravi dokaz doslednosti…Po ovom izgleda da se Mile preseli na Pale…Veli oni pravili barikade,a Mladić sklanjo…a đe bila ona silna JNA po Sarajevu,valjda vam ona oslobodila to sve po Srajevu što je bilo Srpsko i ostavila tenkove i haubice da to čuvaju…Kako to da u Sarajevu u tim danima početka rata ginula samo vojska JNA,niđe nekog poginulog prvoborca SDS-a što se skupljaše u Holidej Inu,silnu onu bratiju iz Foče i okolo…a na kraju ko pizde razgulile i sve ostaviste turcima…odbranište nema šta ,hrabri u tri p.m…dok smo vam mi iz Krajine dolazili pomagati ,moglo se čuvati…na kraju čuponja to sve lijepo proda braći svojoj i onima koji napraviše ramuša…Kad podjeliste grad 2.marta pod vođstvom čupavog idiota,što on ne osta u gradu nego razguli gore na Romaniju (što ide Tito preko nje)…Đe će čoban biti u gradu,treba njemu brdo i vukojebina…KRAJINA je za tebe i takva govna ko ti institucija,nešto uzvišeno,nedostižno zato i imaš toliki kompleks od Krajine i Krajišnika…
  Neznam da promjeniš sliku čuponjinu pa da staviš Dodika malo,poslije ćeš staviti Aliju kako to rade takva govna ko ti koja nemaju ni porijekla,ni istorije,ni morala…
  KRAJINA,BRATE KRAJINA…B-)B-)B-)B-)B-)B-)

 41. Хех..ти муло крајишка, не знаш ни сад гдје је Сарајево, а камоли да си ти неком нешто помагао или твоји чобани са грмеча што бјеже од трамваја, а они би неког ту нападали или недао Бог бранили!?

  Сељаку, за твој инфо, прва наша жртва на барикадама је био СДС-овац Пандуревић, а не војска ЈНА коју су балије послије затвориле ко мачиће у касарнама! Да смо ми чекали да нас они или недао Бог такви ко ти ослобађају, начекали би се до судњег дана исто ко што ти чекаш да те у Дрвар пусте усташе, али јбг пичка си па не смијеш да се вратиш сам са пушком у руци!
  Нема већих пички у српској историји од крајишких пичкетина, тако ће вас историја запамтити, побјегли, смрадови, фукаре,…ништа више, то је све! крајишке куртончине, набјеђене волусине, па вас се и милокрад додик стиди, јбт!

 42. Sunce ti kalaj’sanoB-)

  Pederacija napada,nema sta.
  Oce u Krajinu al’zapelo na Vlasicu.B-)
  Cini se da je komunisticka klika koja izdaje redom;Krajinu,Kosovo,Vojvodinu i koja je zadovoljna samo sa “multinational Non-aligned movement capital Belgrade “itd…u nekoj tajnoj vezi sa ustaslukom…al’uvijek je tako bilo…valjda…

  http://www.youtube.com/watch?v=3fUBmES1qkE

  Usput.Hvala Rusiji …ali nije to tema…ili…?

 43. Каква курчева крајина, чим поменеш то срање, прва асоцијација трактори и бјежанија! Комуњаре били и остали крајишници, пичкетине, мегданџије за пуним столом, а зечеви у чизмама!

  Никад горег војника нисам видио од њих, само нешто брбљају, мељу, причају, серу,…ни трунке професонализма, сналажљивости, окретнности, способности, издржљивости, проницљивости испред непријатељских линија, ма какви, све је то трагикомично ко грмечко прело!

 44. He,he…
  Nagledo si se i ti jado rata i Sarajeva,nema šta…
  Jebiga mi bar danas imamo dva grada Banjaluku i Prijedor u Krajini,a šta ti imaš nedojebo Romanijska…Foču,Rogaticu i Vlasenicu…gradova u tri lepe …Da zaboravi da imate Sokolac,to će vam Mile ostaviti taman da se gore svi iskupite,pola u zavod pola u šumariju…
  Što se ti ne vratiš puškom u Sarajevo tvoje (koje si i prije rata ko i sad gledo samo na dnevniku )u Srpsku Ilidžu,Grbavicu Ilijaš, i druge „herojske“ dijelove što ih čuponja tako hrabro prodade braći turcima…i tvojoj i njegovoj braći…
  Umri jado,nikad više vlade na Palama,nikad više skupštine gore u vukojebini…
  Drago mi je da te nervira priča o Krajini najherojskijem dijelu BiH,Republike Srpske a bogami i Jugoslavije…
  Kompleks niže vrijednosti je opasna stvar…
  Ali šta da vam se radi,govna bili,govna ostali…
  Krajina je za vas sila,institucija,nešto nedostižno o čemu ste vi samo slušali uz gusle, pošto drugih sredstava informisanja gore niste ni imali u toj vašoj vukojebini…
  Malo vam čuponja bio donio tv ,ali za kratko…Mile to sve lijepo preselio tamo gdje treba u glavni ,najveći grad RS Banjaluku…Evo ti još malo KRAJINE sa sve velikim slovima,nebil te srce prekinulo …KRAJINA,KRAJINA,KRAJINA…

  B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)

 45. карина, карина, карина…највеће јајаре и најсрамнији дио српске историје, појам крајина, трактор и збјегови!B-)B-)B-)

 46. Čitav život ćeš nositi kompleks boljih,jačih i sposobnijih jado…ali dobro s obzirom da te turčin napravio,ne čudim se…malo mi te žao ali šta da ti radim…
  Banjaluka je glavni grad RS…
  Ili ono nije,to je enka vukojebina gore na brdu iznad Sarajeva..
  KRAJINA,KRAJINA,KRAJINA….
  B-)B-)B-)B-)B-)

 47. Grmec i Ramstein, ja ne pripadam ni krajisnicima ni sarajlijama, ali jedno dobro znam. I jedni i drugi ste bili odlicni borci u minulom ratu. Kukolja ima na sve strane pa na zalost toga nisam postedjen ni ja ni vi. Pustimo sad sta je radio Karadzic a sta Mladic. Dok se vi prepirete, djavo ne spava, pa malo malo neko sa federalne strane ponovo pomene neku ratnu opciju kao na primjer Sefer Halilovic, „Serefudin“ Tokic i slicni. Prema tome, PAMET U GLAVU BRACO SRBI, TO NAM JE NAJPOTREBNIJE kako sada tako i narednih 1000 godina, a medjusobnih svadja nam je istorija prepuna, pa mislim da nam sada pogotovo ne trebaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *