Дарко Бањац прешао у ДНС, води одбор у Дубици

Како Фронтал незванично сазнаје, народни посланик Дарко Бањац изабран је за предсједника општинског одбора ДНС у Козарској Дубици.

петак, септембар 4, 2015 / 09:57

Бањац је ову информациј негирао за Независне новине, али је рекао да неприступање не значи да са том странком неће сарађивати. пркос томе, Фронталу је из више извора потврђено да је Бањац 23. августа на предсједништву дубичког ДНС представљен као клан странке, те да вјероватно има своје разлоге због чега ту информацију не жели да открива још увијек.

Бањац је у НСРС ушао са листе СДС, а ову странку напустио је у другој половини јула ове године. Са двојицом посланика који су раније напустили СДС, те још једним посланико из ДНС Бањац је формиро Слободни демократски српски клуб, а званично је и његов предсједник.

Иако посланици СДСК не негирају да имају контакте са ДНС, до сада су негирали да ће политичко дјеловање наставити у тој странци, премда је након изласка посланика Душка Ивића из клуба ДНС да би постао потребни четврти члан за формирање СДСК, било више него очигледно да је њихово политичко дјеловање усаглашено са ДНС.0 КОМЕНТАРА

  1. Pa neće valjda da objašnjava da je Bosić na bolje promijenio SDS-ov program pa sad polsije obećanja o ljepšoj Srpskoj , zajedno sa bakirom u savjetu ministara a čak i na kongredu SDA najavljuje i projektuje ukidanje entiteta.IZ SDS-a treba svi da izadju dok ga vodi Mladen Bosić.

  2. Госпођа Мила Алечковић, професор клиничке психологије и философске антропологије у овој емисији говори пре свега о томе да ли се у целом свету на власти налазе психопатолошке личности и зашто на српској политичкој сцени владају медиокритети…,

    http://www.youtube.com/watch?v=5bXdzOHRyqM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *