Дани позоришта: Мркоњићанима најбоља представа из Београда

На Данима позоришта у Мркоњић Граду, који су одржани у протекла четири дана, за најбољу представу проглашена је представа „Нек`му је лака црна земља“ београдског позоришта „Славија“. Друго мјесто, према оцјени публике, припало је Градском позоришту Мркоњић Град за представу "Француска снаја", а треће Градском позоришту "Јазавац" из Бање Луке за представу "Мр Бин". На […]

уторак, 9 августа, 2011 / 11:22

На Данима позоришта у Мркоњић Граду, који су одржани у протекла четири дана, за најбољу представу проглашена је представа „Нек`му је лака црна земља“ београдског позоришта „Славија“.

Друго мјесто, према оцјени публике, припало је Градском позоришту Мркоњић Град за представу "Француска снаја", а треће Градском позоришту "Јазавац" из Бање Луке за представу "Мр Бин". На четвртом мјесту је "ДИС театар" из Бање Луке са представом "Прељубници".

Организатор манифестације, Градско позориште Мркоњић Град задовољан је и представама и посјетом.

Према ријечима Дубравке Николић, руководиоца Градског позоришта Мркоњић Град, за четири дана кроз позоришну салу прошло је више од 2.000 посјетилаца, љубитеља позоришта, што гарантује да ће Дани позоришта опстати и ширити се и да ће трајати више дана.

Према њеним ријечима, квалитет је и у томе што учествују и професионална и аматерска позоришта, тако да аматери могу да уче од професионалаца, а професионалци могу помоћи аматерима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *