Дане Чанковић беатификовао Асанжа

Као и обично, СНП – Избор је наш, или једноставније Дане Чанковић, промтно је реаговао на још један глобални догађај, и Џулијана Асанжа на плакатима представио као свеца истине и правде.

петак, 12 априла, 2019 / 18:56


6 КОМЕНТАРА

  1. Нико не спори Дани да мисли, али зашто своје личне мисли исказује као став неког покрета.

   Али то није најгори случај.
   На прошлум изборина иналу смо једну странку гдје је до половине програма било „ми ћемо ово, ми ћемо оно“, а од половине „ја ћу ово, ја ћу оно“.

   Злобници се накаче на ту грешчицу, и најбољи програм доби 600 и нешто гласова.

 1. Врло интересантно од стране Додиковог бота, нагони на размишљање о другачијем дјеловању у новом времену.

  Баш ме интересује да ли се прошле године, све разним уцјенама и посљедично одустајањем, седам у народу јако поштованих људи, оних који су у седам највећих градова Српске требали носити листу ЗЕЛЕНИХ исплатила Републици Српској и српском народу?

  Бојим се да ће ванвремени ЗЕЛЕНИ ускоро морати повући радикалан потез.

  Ако се то деси, не бих био у кожи оним који буду на путу авангардних ЗЕЛЕНИХ и њихових будућих партнера, поготово не бих био на путу господину у политици и часном српском официру Лазаревићу, тачка.

  1. Гаде ми се лично све параде од газиместана до 1 од 5 милиона (говеда). Гаде ми се говорници, гаде ми се јадиковања о угрожености група, и нација. Гаде ми се очеви и спасиоци нација, ратнохушкачи што шаљу туђу децу на фронт. Посебно ми се гаде подлаци који моралишу и погрдно исмијавају друге и другачије, а мисле да су Богом дати и све знају. На жалост више ни навлчење завеса ни искључивање ТВ не помаже, бука коју праве „угрожени“ и њихови трубачи се чује далеко. Крај је близу.