03:13 Течни Антартик: Отопли ли планета три степена, ниво мора расте годишње пет центиметара глобално21:10 Брегзитовање у Ламаншу: Француска британском острву пријети искључењем струје, Британци шаљу морнарицу19:20 Макрон јавно одао почаст Наполеону, кад очекујемо да ће Нијемци Хитлеру?18:35 Ефбих остаје без гаса: Није због Лаврова већ Енергоинвеста11:47 Ненад Вуковић: Билдање Додикових политичких мишића, нема разговора са онима који говоре еРеС10:41 Петровић сазвао директоре јавних предузећа: Пораст броја запослених, нагомилани дугови, лоша контрола10:34 Вучић: Мијењали би само границе Србије - што не подијелите Авганистан, Сирију, Ирак?10:31 Израчунали смо дигитроном: Прије 153 године рођен Мика Алас10:22 Нема ту ништа сензационално: Ловци из Змијања љути на возача који је јурио медвједа колима10:09 Голићка и Ћосић о утопљавању Дејтонке и проглашењу парка природе Требевић

Данас у влади само спорт: И Јасмина честита у име просрпских навијача

Министар породице, омладине и спорта Јасмина Давидовић упутила је данас честитку одбојкашима Србије поводом освајања бронзане медаље на Европском првенству у Пољској.

понедељак, 4 септембра, 2017 / 15:58

Треће мјесто у одбојци је свакако нешто шта треба честитати, али свакако би већи родољубиви допринос био да се среди да репрезентација Србије у одбојци одигра неку утакмицу у Бањој Луци, али у реду је и честитати.

Док не буде неки други спорт популаран у Министарству, ви прочитајте честитку до краја:

" У име Министарства породице, омладине и спорта и у своје име упућујем Вам искрене честитке поводом освајања бронзане медаље на Европском првенству у одбојци.

Велики је успјех наћи се на побједничком постољу и желим Вам се захвалити јер сте својим успјехом обрадовали све навијаче и љубитеље одбојке у Републици Српској. Одбојкаши су нас навикли на велике успјехе и ви сте наставили ту традицију.

Желим Вам сву срећу у такмичењима која су пред Вама,а са којих очекујемо најљепше вијести", наводи се у честитци министра Давидовић.

.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ