Дан бијелих трака у Доњецку

Фотографије које нам Дани(ј)ел Симић шаље из Доњецке Народне Републике су пластична и практична потврда лажног и поквареног конструкта "Дана бијелих трака" у Приједору. Сви "несрби" у ДНР носе бијеле траке…

недеља, 27 фебруара, 2022 / 10:33

Разне западне фондације, а међу првима Влада Сједињених Ентитета Америке кроз агенцију УСАИД и Фридрих Еберт Фондација из Њемачке, финансирају невладинићку испоставу у Бањој Луци, која у садејству са србофобним Квар(том) из Приједора и читавим низом државно-квазиневладиних организација из Ефбиха, шире вјерску и националну мржњу против Срба, засновану на лажима.

Управо због раскринкавања те, огромним свотама новца финансиране муљаже, маргинална и друштвено сасвим безначајна организација "Тупа Мула", у очају своје неспособности и неучинковитости је тужила УГ Фронтал, Бања Лука и нашег оснивача лично. То је, посебно дуготрајношћу судских поступака пред нашим судовима, школски примјер притиска на слободу јавне ријечи и мисли, која је гарантована Уставом РС.

Тај случај није стигао још до суда, чиме они рачунају да су купили вријеме. Што им, наравно, ништа неће помоћи. Наставићемо јавности да саопштавамо ко су. А посебно шта ови нерадници раде.

Бијеле вране и црне траке

По друштвеним мрежама се да видјети да су Срби уочили како руска војска која наступа из јужног правца у специјалној војној операцији демилитаризације и денацификације Украјине, има возила означена знаком у облику латиничног слова Z, док јединице које наступају са сјевера носе ознаку V. Постоји и ознака у облику квадрата.

То је из разлога што руска и украјинска војска имају потпуно исто наоружање и опрему, те када су у питању војници, они се означавају бијелим такама на одређеним мјестима. Тако у тренутку када је настала насловна фотографија, припадница Народне милиције ДНР која обезбјеђује Трг Лењина у Доњецку, има бијелу траку око лијеве надлактице и десне наткољенице.

Војници, снимљени у граду нешто раније, имају потпуно обратно постављене траке, јер је то нешто што се мијења од акције до акције, односно има свој рок трајања.

Дакле, понашају се и означавају потпуно исто, као што су српске војне и полицијске снаге означавале себе у Отаџбинском рату. И то не само на територији Приједора, него свугдје по Републици Српској!

То у 2022. години потпуно раскринкава организације које се окупљају око болесне, патолошке мржње према Србима и покушавају сваке године да протуре у свијет намјерну лаж, по којој је власт Аутономне Регије Крајина, односно Српске Републике Босне и Херцеговине, намјерно у јавном простору вршила сегрегацију "несрба".

Фотографија из Доњецка, говори више од хиљаду Невладинића.Оставите одговор