Дачић: Невјеста на потјерници

Полиција трага за особом која је јуче на подручју Бора у вјенчаници плашила возаче на једној од локалних саобраћајница, изјавио је данас министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић. Он је рекао да је синоћ, када су ту информацију објавили поједини медији, разговарао са начелником Полицијске управе у Бору и да је обавијештен да се сумња […]

четвртак, 1 септембра, 2011 / 13:16

Полиција трага за особом која је јуче на подручју Бора у вјенчаници плашила возаче на једној од локалних саобраћајница, изјавио је данас министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић.

Он је рекао да је синоћ, када су ту информацију објавили поједини медији, разговарао са начелником Полицијске управе у Бору и да је обавијештен да се сумња да је ријеч о особи "с одређеним здравственим проблемима".

"То што се десило је ствар људских руку, а не неприродних сила", рекао је Дачић новинарима у београдској основној школи "Вук Караџић".

Медији у Србији објавили су синоћ да је неколико возача из Бора пријавило локалној полицији да је на новом путу Бор – Зајечар видјело лебдећу појаву у облику жене у вјенчаници са бидермајером.

Један од очевидаца је описао да су видјели жену у вјенчаници, која је држала бидермајер и пружала га ка колима.

"Сво троје смо били ужаснусти призором. Пружила је руку на свега пола метра од аутомобила који се кретао. Умало да слетимо с пута", рекао је овај очевидац београдским медијима.

Исту појаву су видјеле и особе које су се возиле другим аутомобилом, који је претекао овај први.

У полицији је речено да је било неколико пријава сличног догађаја, али да полицијска патрола на том ненасељеном мјесту није примијетила ништа необично.
 Оставите одговор