Цвијановићка: Срам вас било, постидио би вас се и Гебелс

Апсолутно демантујем наводе медијског тима Вукоте Говедарице, не због себе, о мени се већ све зна. Већ због поштовања према својој породици на коју сам поносна и грађанима који не заслужују да слушају ваше бљувотине.

понедељак, септембар 17, 2018 / 13:16

Немам никога у роду ко се зове Иво Марић, а ви тврдите да ми је то ујак. Што се тиче Пеје Марића кога помињете, већ сам вам поручила да сте залутали.

Рекли су ми да ходате по неким гробљима, тражећи како ви кажете, неке усташке гробове, укључујући и неког ко би био Пејо Марић, како бисте „показали“ да су ту сахрањени моји преци. Рекох вам да тражите на погрешним гробљима. Срам нека вас буде због тога!

Исто сам вам поручила кад сте ми синове покушали увући у причу о страдању Давида Драгичевића. Срам нека вас буде и због тога!

Од тога што ви радите постидио би се и сам Гебелс, јер својом кампањом управо исписујете најсрамније странице вишетраначког живота у Републици Српској. Покушавајући да ме облатите на овај начин , ви мислите да тиме можете да спасите свог неуспјелог предсједничког кандидата, највише због тога што му се, с правом, приписује, дезертерски статус.

Наши поштени и савјесни грађани су ми са терена дојављивали како сте им нудили паре да кажу нешто прљаво о мени у камеру што би ме дискредитовало.

То што са вама нисам полемисала на ту тему, ви зовете муком, а ја сам сматрала и сматрам да не треба са вама да се ваљам у истом блату.

Вашем предсједничком кандидату препоручујем да обиђе гробља у Републици Српској и погледа имена својих вршњака који живот дадоше за Републику Српску и која су златним словима исписна на гробницама. Ако му је сусрет са истином тежак на гробљима, нека обиђе факултете и студентске домове, и стане пред плоче са именима његових страдалих вршњака у рату, и дубоко се поклони сјени хероја, и захвали субини што му је омогућила да цијели рат мирно живи у Србији.

И нећу себи ни свом медијском тиму да дозволим да се бави породицом Вукоте Говедарице, јер то није достојно ни човјека, ни политике за коју се залажем. Али ћу рећи да због бруталности кампање коју водите Вукота Говедарица заслужује да исто тако буде поражен – брутално!

ПРЕДСЈЕДНИК ВЛАДЕ

Жељка Цвијановић22 КОМЕНТАРА

 1. У овој прљавој кампањи Вукота и медији који су промовисали ову причу су претјерали. Одвратне оптужбе (а изгледа и огавне манипулације), и исто бих написао да се било ко на овакав болестан начин настоји дисквалификовати.

  Жељку су оптужили за усташтво. Еј, усташтво.

  Већ сам написао на овом порталу, унуци/унуке не могу, не смију испаштати за гријехе сродника, чак и ако су истините прозивке, не може неко бити одговоран за поступке својих рођака, сродника.
  Имали јесмо у прошлим временима појаву да су унуци/унуке испаштали због гријеха предака. па би чак били обиљежени ако потичу из рецимо „четничког краја“, једно болесно поимање ствари које неминовно води негативној селекцији која је погубна за свако друштво. И у таквој негативној селекцији су између осталог узроци свих наших трагедија, и због тога имамо за посљедицу изопачен состем вриједности присутан и данас.

  А овдје је Жељка поручила да је све што је рекао Вукота и што су пренијели неки медији, прије свих жутило звано РТВ БН (https://www.rtvbn.com/3922247/zbog-ustaske-unuke-tisina-u-snsdu-), лаж. Јасно и недвосмислено, лаж.
  Двострука поквареност,.

  Разумијемо да се бирачи не могу придобити бољим програмом, квалитетнијим кандидатима, него тако што ћете више оцрнити противнички блок и ископати гријехе и „гријехе“ противничких кандидата.
  Таква ће бити, на то ће се сводити и ова и свака будућа кампања. И очекивати је разна подметања, прљаве манипулације са обје стране, али овдје су Вукота и неки медији превршили сваку мјеру. Биједно.

   1. Побогу Дражене, формулиши мисао, да знам шта си мислио, па да могу одговорити.

    Ако си из мудрих порука оца Стефана детектовао Жељку морам примијетити (то ме подсјети на аутошовинисте и другосрбијанце који воле да цитирају један цитат Семјуелаџонсона, и увијек то изопачено тумаче) да си промашио читав фудбал.

 2. Као што већ написах , ухватио сам је у лажи док је радила као преводилац за неке од „странаца“ (па је самим тим била и страни плаћеник) али је веома занимљиво како је дошла до тог посла? Колико је мени познато , такав посао се не може добити “ ‘нако“ јер се пролазе веома озбиљне безбједосне провјере од стране „послодавца“. У таквим „пословима“ , „послодавци“ имају невиђену склоност ка врбовању запослених да наставе радити за њихове интересе. Е сада , због чега би ти исти плаћали нове „плаћенике“ када имају старе које више чак не морају плаћати (сами себи узимају и то од властитог народа) или их једноставно могу уцјенити? А можда неко ради и из љубави према „лијепој својој“ или „нечијој туђој“?

  1. Сад је проблем што је радила као преводолац!?

   Зар заиста нисте у стању да ископате из 6 година власти било шта осим ових глупости.

   А Соњу Караџић поново питам да ли ће прећутати то што јој странка стоји иза оних који оптужују борце којима је њен отац био врховни командант да су клали и са одсјеченим главама играли главомет.

   И не само Соњу.
   Питам и телалук.

 3. Бисерка краљица интриге игра се са будалама топло хладно.
  Да није деда залијепио у Блајбургу???
  У секти мораш имати тај педигре ако хоћеш напријед.
  Јесте ли спремни ? – пита Вођа

 4. ЖУТА ПРЕПРЕДЕНА ЛИЈА

  На јаслама златним ,
  гужва је права!
  На њима је све више ,
  волова и крава.

  Чувају се мјеста ,
  за јунице и телце.
  Са „педигреом“ ждребице ,
  и бахате ждребце.

  Препуне су јасле ,
  на њима одабрани.
  Родбина и кумови ,
  ћурке и ћурани.

  Толико изобиље ,
  многима прија.
  Накотило се пацова ,
  папака и змија.

  Од умишљене величине ,
  лице јој се сија.
  Јасле контролише ,
  жута , препредена лија.

  Сви они слиједе ,
  визију и правац.
  Слиједе свог вођу ,
  а знају да је прасац.

  Приступа ту немају ,
  само јадне овце.
  Оне ни не блеје ,
  а деру им кожу и отимају новце.

 5. Није Иво ујак, али је ујак био у ХВО?! Није то демантовала, као ни да је дјед био усташа. Страшно! Хрвати овакву подвалу никад не би попушили. Шта је с бројним рођацима из села Жеравац код Дервенте? Јесу ли они ратовали против Српске? Осим Марића, било је рођака из обитељи Опачак, зар не?!

  Од оца рођак је погинуо на Бијелом Брду, остала мала дјевојчица од 2-3 године. Због његовог живота, положеног у одбрану Српске (убијен од јединица ХВО из Дервенте) и његовог дјетета које не памти оца, кунем вас којима није битно да усташки потомци владају Српском. Као и због мученика из Јасеновца, Јадовна, Пребиловаца, свих оних који од усташке каме страдаше на кућном прагу. Рука вам се осушила којом јој упишете иксић!

  1. Значи, није Иво Марић ујак!?

   Како сам разумио, Иво Марић је син сатника Пеје Марића.

   То онда значи да ни сатник Пејо није дјед Жељке Цвијановић.

   Сами себе ућеравају у лаж.
   Глупи телалук.

   И да упитам Фурунџију да ли он вјерује да је Лукач кољач?

  2. Šta napisati, kakvu poruku poslati? Nakon ovakog retardiranog, i kretenskog komentara od dražesnog Dražena sa svastikom i kokardom istetoviranom na levom guzu, osim: draženi, osušili ti se pa onda otpalo spolovilo.

   1. Цајс, није на лијевом.

    Он тетоважу има на десном гузу.

    Лично провјерио…

 6. Ја сам зато да се формира комисија од неутралних чланова (нпр. посланика ДНС и ПДП, још додати Симића и Басташића), па да се утврде чињенице о дједу и ујацима. Поштено?

 7. Навучени сте као млади мајмуни да бројни успјеси Жељкине Владе падну у сјену приче о усташама у њеном родослову.

 8. Што Миле не поведе Жељку, кад је ишао у Горње Подградце ? Рачуна, ајде да Србима баш не гурамо прст у око. Ипак су Козару усташе масакрирале.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *