Цвијановићка подржава хапшење специјалаца МУП РС

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да Влада подржава чињеницу да сви органи за спровођење закона извршавају своје обавезе, те да Министарство унутрашњих послова /МУП/ то ради, и уобичајено, и када је ријеч о сопственој структури. Коментаришући раније објављене информације да МУП провјерава да ли су поједини припадници овог министарства умијешани у пљачку блинидираног […]

четвртак, 14 јануара, 2016 / 14:19

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да Влада подржава чињеницу да сви органи за спровођење закона извршавају своје обавезе, те да Министарство унутрашњих послова /МУП/ то ради, и уобичајено, и када је ријеч о сопственој структури.

Коментаришући раније објављене информације да МУП провјерава да ли су поједини припадници овог министарства умијешани у пљачку блинидираног возила "Сектор секјуритија" у септембру прошле године, Цвијановићева је рекла да је ријеч о привођењу на разговоре.

"Људи су приведени на разговоре, скупљају се одређене информације и спроводе све оперативне радње да би се знало да ли постоји оправдана сумња", рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

У МУП-у Српске Срни је раније речено да се спроводе одређене радње и да данас, највјероватније, неће бити више информација о овом случају.

Ријеч је о пљачки која се догодила 22. септембра прошле године на ауто-путу Бањалука-Градишка у мјесту Церовљани. У пљачки је украдено 600.000 КМ Уникредит банке, а новац је требало да буде транспортован у централу у Загребу.0 КОМЕНТАРА

  1. Откуд сад то у МУП-у?
    Ах да, па то су све осмислили и дио је тајног плана оних издајника на састанку на Јахорини са НДИ.

    И не знам што ми ово дође под руку иако нема везе са темом,а можда и има ко ће га знат!!??
    Vreme od Božića do Bogojavljenja (19. januar) u narodu se naziva “nekrštenim danima“ u kojima, prema verovanju, demoni, karakondžule i veštice vrebaju ljude na svakom koraku. Kod Srba je nevolja u tome što se s vremena na vreme „nekršteni dani“ protegnu na celu godinu.