Цвијановићка: Чавићу, Сребреницу теби народ неће опростити

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је лидеру НДП-а Драгану Чавићу да, умјесто што гради причу о њеној наводној корупцији, треба да се запита да ли му грађани Српске могу опростити лажни извјештај о Сребреници који је потписао по жељи странаца.

субота, март 31, 2018 / 09:31
Цвијановићева каже да је извјештај о Сребреници који је он потписао чињеница са свим оптерећењима које је неодговорно свалио на Републику Српску.

Таман колико СНСД-у пут у НАТО?

– Што се тиче Чавићеве приче о томе шта он не може мени да опрости као премијеру, треба се сам запитати да ли њему грађани Српске могу опростити лажни извјештај о Сребреници који је потписао по жељи странаца – рекла је Цвијановићева Срни, коментаришући Чавићеве критике на њен рад.
Цвијановићева каже да Чавић стварањем лажне слике да би могао постати премијер Српске само настоји вратити своје одбјегле гласаче иако све анкете показују да ће његовој партији бити тешко и да пређе изборни праг.

Она истиче да не сматра важним да детаљније коментарише Чавићеве изјаве будући да је он, од човјека који годинама заговара протесте, нереде, пиштаљке и којекакве ванпарламентарне акције, одлучио преко ноћи да почне себе представљати као некога ко нуди рјешења.

Чавић је данас за поједине портале навео политичке потезе за које каже да их никада неће моћи опростити Цвијановићевој, међу којима и то што је остала премијерка након афере „снимак“.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *