Цвијановић: Не одборавам одлазак наших држављана на страна ратишта

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да не одобрава одласке нити учешће држављана БиХ на страним ратиштима, јер то носи одређене ризике. Коментаришући непоштивање Закона о забрани одласка на инострана ратишта, Цвијановићева је поручила да закони морају да се поштују и једнако важе за све. Она је рекла новинарима у Невесињу да у БиХ […]

недеља, 17 августа, 2014 / 16:27

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да не одобрава одласке нити учешће држављана БиХ на страним ратиштима, јер то носи одређене ризике.

Коментаришући непоштивање Закона о забрани одласка на инострана ратишта, Цвијановићева је поручила да закони морају да се поштују и једнако важе за све.

Она је рекла новинарима у Невесињу да у БиХ мало шта функционише како треба, а оно што функционише не одражава увијек интересе сва три конститутивна народа и осталих грађана.

Према њеним ријечима, то је нешто на чему ће се морати радити.

У БиХ је крајем јуна ступио на снагу Закон о забрани одласка држављана БиХ на инострана ратишта.

И даље посвећени народу

Коалиција СНСД-СП-ДНС радила је и убудуће ће радити у интересу грађана Републике Српске, од којих се очекује подршка заједничким кандидатима на предстојећим изборима, поручено је у Невесињу са данашњег састанка међународног секретара СНСД-а Жељке Цвијановић са коалиционим партнерима са подручја ове општине.

Састанку је прусуствовао и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, који је након састанка истакао да је ријеч о одговорној коалицији која је постигла и рекорд по томе што је успјела да се одржи више од 13 година и која и даље ради у најбољем интересу за грађане Републике Српске.

Говорећи о изборним очекивањима, Ђокић је истакао да је у потпуносту увјерен у побједу кандидата коалиције за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и Жељке Цвијановић.

"Вјерујем у потпуну подршку грађана Српске, због тога што смо претходних година врло одговорно, посвећено и у интересу становништва вршили власт у републици, у чему су посебан допринос дали Додик и Цвијановићева обављајући своје функције", рекао је Ђокић.

Он је рекао да и на основу будућих планираних активности од грађана могу затражити потпуну подршку.0 КОМЕНТАРА

  1. Кад чујем ове умишљене идиоте да говоре у првом лицу најежим се!
    Чуј ОНА не одобрава!
    :(:(:-o:-o

  2. Чиме не одобрава, којом наредбом? Докле ћемо и ову сподобу трпјети и слушати на јавним гласилима, чији је глас и ехо сличан оном после доброг оброка српског пасуља!

  3. Хехехе…fonzo, је си ли ти то дао нашој премијерки да мало ради Бору Дугића!? :DB-)
    Не чуди ме што главни баја каже, да премијерка мора бити женско! Шта зна Тегелтија и онај Шпирић, Џомбић,…B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *