Ћук: Нема подјела у требињском СНСД

Након провођења изборног процеса појавиле су се изјаве о евентуалној превари , издаји, недовољном раду и залагању и самим тим непоштено и неправедно прозивање појединаца из требињског СНСД, каже предсједник ппштинског Изборног штаба СНСД Требиње, Доброслав Ћук, у саопштењу достављеном медијима. – Ја овом приликом желим да се захвалим свима онима који су указали повјерење […]

четвртак, октобар 18, 2012 / 10:00

Након провођења изборног процеса појавиле су се изјаве о евентуалној превари , издаји, недовољном раду и залагању и самим тим непоштено и неправедно прозивање појединаца из требињског СНСД, каже предсједник ппштинског Изборног штаба СНСД Требиње, Доброслав Ћук, у саопштењу достављеном медијима.

– Ја овом приликом желим да се захвалим свима онима који су указали повјерење мени лично, као и кандидатима СНСД-а на листи одборника у скупштини града Требиња, гдје је евидентно да је социјалдемократија и даље најзначајнија идеја у Требињу – каже Ћук.

Такође, Ћук се захваљује свим сарадницима, цијелокупном изборном штабу и активистима и на тај начин показује да је јединство унутар странке на високом нивоу а да ће, како каже, измишљотине против вриједних појединаца остати само покушај бацања блата на њих.

– Овдје морам да поменем и посебно истакнем покушаје дискредитовања двојице кандидата за одборнике Марка Митровића и Луке Петровића. Одговорно тврдим да су сви напади чисте шпекулације и да долазе од непријатеља ОО СНСД-а Требиње или од лажно обавијештених  – објашњава бивши начелник.

Ћук сматра да, генерално гледано ОО СНСД-а Требиње може бити задовољан са 9 или 10 одборничких мјеста у будућем општинском парламенту и због тога се захваљује бирачима.

– Ја и даље вјерујем да ће људи који су били кандидати за одборнике у скупштини града Требиња, као и кандидати који су прошли за одборнике, на сваком мјесту бити истински борци за развој и просперитет нашег града и будућност СНСД-а  – стоји на крају саопштења.0 КОМЕНТАРА

  1. „Превише крокодила, а бара све мања“, па је логично да се почну међусобно глодати. Пошто не може више да се затрпава ни ХЕТ, ово је почетак краја. Сада једино можемо очекивату велику сеобу херцеговачких Срба из СНСД-а у СДС.

  2. „Сада једино можемо очекивату велику сеобу херцеговачких Срба из СНСД-а у СДС.“
    tacnije bi bilo:sada jedino mozemo ocekivati veliku seobu velikih srba iz snsd u sds B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *