ЧУДЕСНА ЗЕМЉА (WONDERLAND)

Џон Холмс је прва порно звијезда. Спавао са 14.000 жена. Сад је звијезда згасла, и ми се упознајемо са кокаинским овисником. Вуче за собом дјевојчурак Дон. Исприповједано рашомонски. Свако има своју причу. Дејвид Линд, једини преживјели из масакра у улици Чудесна земља (Вондерленд). Прича двојици инспектора, који онда хапсе Холмса. И прича тече. Џон има […]

среда, 27 априла, 2011 / 07:28

Џон Холмс је прва порно звијезда. Спавао са 14.000 жена. Сад је звијезда згасла, и ми се упознајемо са кокаинским овисником. Вуче за собом дјевојчурак Дон.

Исприповједано рашомонски. Свако има своју причу. Дејвид Линд, једини преживјели из масакра у улици Чудесна земља (Вондерленд). Прича двојици инспектора, који онда хапсе Холмса. И прича тече.

Џон има своју, Дејвид своју. У обе су они цвјећке. Једино што се слаже, јесте да су сарађивали на пљачки Едија Неша. Након чега су сви из разбојничке екипе побијени бејзбол палицама.

Најбоље у филму је што причу наивне дјевојчице Дон, испрва доживљавамо као једину на коју се можемо ослонити. Тек писани епилог, тек на крају филма, објашњава доста тога.
Цјеловечерња забава за средовјечне људе.

Пошто оставе дјецу код бабе, одлазе да се присјете како су својевремено одгледали порнић, или читали чланак који и њих повезује са догађајем у Вондерленду. Ово ако сте из САД. Ако не, најважније је да су Хилтонови успјели убацити ћеру Парис.

Каже једну реченицу, и одвуче позадину из кадра. Личност описива овако: Шта ти, душо, радиш у животу? – Изгледам.

(Редитељ: Џејмс Кокс; Улоге: Вал Килмер, Кејт Босворт, Лиса Кудроу)



Оставите одговор