03:13 Течни Антартик: Отопли ли планета три степена, ниво мора расте годишње пет центиметара глобално21:10 Брегзитовање у Ламаншу: Француска британском острву пријети искључењем струје, Британци шаљу морнарицу19:20 Макрон јавно одао почаст Наполеону, кад очекујемо да ће Нијемци Хитлеру?18:35 Ефбих остаје без гаса: Није због Лаврова већ Енергоинвеста11:47 Ненад Вуковић: Билдање Додикових политичких мишића, нема разговора са онима који говоре еРеС10:41 Петровић сазвао директоре јавних предузећа: Пораст броја запослених, нагомилани дугови, лоша контрола10:34 Вучић: Мијењали би само границе Србије - што не подијелите Авганистан, Сирију, Ирак?10:31 Израчунали смо дигитроном: Прије 153 године рођен Мика Алас10:22 Нема ту ништа сензационално: Ловци из Змијања љути на возача који је јурио медвједа колима10:09 Голићка и Ћосић о утопљавању Дејтонке и проглашењу парка природе Требевић

Чубриловић не одустаје: Авио линије за Грчку исплативе

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић и амбасадор Грчке у БиХ Каролос Гадис увјерени су да би успостављање авионске линије између Бање Луке и грчких градова Атине и Солуна имало своју економску оправданост, посебно у периоду туристичке сезоне. Министар Чубриловић је указао и на могућност суфинансирања потенцијалне авионске линије, као и остваривање сарадње […]

среда, 28 марта, 2012 / 16:43

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић и амбасадор Грчке у БиХ Каролос Гадис увјерени су да би успостављање авионске линије између Бање Луке и грчких градова Атине и Солуна имало своју економску оправданост, посебно у периоду туристичке сезоне.

Министар Чубриловић је указао и на могућност суфинансирања потенцијалне авионске линије, као и остваривање сарадње са туристичким организацијама, саопштено је из ресорног министарства.

Током састанка саговорници су се сагласили да постоје могућности за унапређење традиционално добре сарадње између Републике Српске и грчког народа.

Авио компаније пропадају, шта ми о томе мислимо?0 КОМЕНТАРА

 1. Кокуз се са кокузом договорио…ау јбт, па та авио линија је потребна само у једном правцу, да сви скупа одлете у три пм.
  Та будалетина чубриловић још само није прекоокеанску поморску обавезну линију ПД-БЛ увео!?

 2. Ја не знам у ком ти свјету живиш Чубриловићу, 160 000 људи у РС је незапослено, борци штрајкују, најављујете одпуштање из државне администрације, а ти би уводио авионску линији и поред свих промашаја када је упитању авио саобраћај. Или не читаш вијести или се дрогираш…

 3. Баш сам причао некидан са човјеком који познаје добро ту проблематику. Питам га зашто не доведете јефтине превознике РајанЕјр, ВизЕјр, лик ми одговори да бањалучки аеродром уопште не испуњава услове који су потребни за несметан рад, недостају помоћне писте, потребно је имати око 20-30 шалтера за чекирање, гранични прелаз мора се проширити. И сад кад знаш шта је проблем, умјесто да раде на отклањању проблема они губе наше паре. Боље је затворити тај аеродром, кад већ нема сврху.

 4. Ministar govori ono što mu firer kaže da izgovori. A, prijedor vama govori da im je cilj totalno uništenje RS , u ekonomskom i biološkom smislu. Međutim još ima nevjernih Toma. Pa uzmimo naprimjer i da su sve ovo uradili iz neznanja, desilo bi se bar nešto da su dobro uboli. Imaju hiljade pomoćnika, savjetnika, basnoslovno plaćenih( najmasnije je plaćen jedan stogodišnjak ), i svaki dan nam je gore i gore. Dakle, njima je to cilj: ima da nas nema!
  Niko od nas ne može da kaže da nema udjela u ovoj tragediji našega propadanja: mazohistički trpimo , ćutimo i posmatramo kako nas zločinci bacaju u rake.

 5. Ма они живе у свом свету.
  Они верно испуњавају основни циљ НВО. Свега пар процената треба да ужива све благодети, а остало је осуђено на уништење.
  Сву политику треба гледати кроз ту призму, и онда је све јасно.
  Е сада је друга ствар што 90% и више мирно и достојанствено стоји у реду за клање.