07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Црногорски скупштински галиматијас, ко је ко (ИНФОГРАФИКА)

У Црној Гори се очекује гласање о повјерењу влади. Након више од деценије успјешне сарадње дошло је до несугласица између ДПС и СДП.

среда, 27 јануара, 2016 / 15:46

Очекује се да би влада Мила Ђукановића могла пасти, али превише је наивно очекивати да он до сада ние пронашао алтернативу за партнера коме више не жели плаћати политички рекет. Иако мала земља, Црна Гора има мноштво странака, а полураспад опозиције чини да мало ко поуздано може рећи ко све чини опозициони мозаик, и ко је на чијој страни.Коментариши