Црнадак: Уз Иванића и Говедарицу до промјена

Потпредсједник ПДП Игор Црнадак изјавио је вечерас у Угљевику да велика посјећеност предизборне конвенције ове партије у угљевичком Центру за културу показује да Република Српска жели промјене и да ће се оне догодити након 7. октобра.

понедељак, септембар 17, 2018 / 19:14

„У Угљевику видимо још једну потврду да Српска жели промјене. Увјерен сам да ће господин Младен Иванић и господин Вукота Говедарица у овој општини побиједити на изборима, са најмање 2.000 гласова разлике у односу на политичке противнике“, рекао је Црнадак новинарима.

Он је навео да ПДП сваки дан представља грађанима Републике Српске свој Програм обнове.

,,Желимо обнову у сваком погледу, и финансијску, и демографску, и моралну. То је оно што је неопходно Републици у овом тренутку. Захвалио бих свима који нас подржавају током кампање, а једина гаранција за промјене јесте побједа Иванића и Говедарице“, истакао је Црнадак.

Кандидат ПДП-а за НС РС из Изборне јединице шест Драгомир Секулић рекао је да се већ сада може процијенити да ПДП има велику подршку у Угљевику.

„Младен Иванић и Вукота Говедарица овдје су већ побједници. Народ им вјерује јер могу донијети промјене“, додао је Секулић.

Присутнима на Конвенцији обратио се, између осталих, представник СДС-а и начелник општине Угљевик Василије Перић, захваливши симпатизерима ПДП-а на подршци коју је СДС имао протеклих година у Угљевику.

,,Имамо заједнички циљ – пристојна, нормална и боља Република Српска. Република из које неће одлазити млади и укојој неће бити задужена чак и наша праунучад“, поручио је Перић.

Носилац листе ПДП-а за НС РС из Изборне јединице шест Миленко Вићановић рекао је да је Републици Српској прије свега потребна привредна обнова, те да директори јавних предузећа морају бити смијењени ако не испуне годишњи извјештај, без обзира којој политичкој странци припадали.

Носилац листе ПДП-а из Изборне јединице два за Парламентарну скупштину БиХ Миленко Ристић навео је да се у промјенама мора почети од малих ствари, од своје локалне заједнице, да би се дошло до добробити цијеле Републике Српске и БиХ.

У Угљевику су вечерас били присутни сви кандидати ПДП-а из Изборне јединице шест која обухвата Бијељину, Брчко, Угљевик, Лопаре, Шамац и Пелагићево.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *