Црнадак у Рудом и Калиновику: С правом очекујемо побједу

Избори у Рудом су јако важни за ПДП, будући да је ту начелник из ове странке, као и у Котор Вароши. Потпредсједник и шеф Главног изборног штаба ПДП-а Игор Црнадак посјетио је данас Општинске одборе ПДП-а у Рудом и Калиновику.

четвртак, 12 новембра, 2020 / 20:41

Црнадак је у Рудом разговарао са члановима Општинског одбора, кандидатима за одборнике у Скупштини оптине и начелником општине Рудо Ратом Рајаком, који је поново кандудат за исту позицију.

"Свакако да је досадашњим радом подршком коју ужива међу грађанима Рудог господин Рајак заслужио нови мандат на челу општине и с правом очекујемо побједу 15. новембра. Подршка коју Рајак има међу својим суграђанима потврђена је и побједом на прошлогодишњем референдуму када су га грађани Рудог још једном и на тај начин бирали за начелника", истакао је Црнадак.

Он је изразио увјерење да ће ПДП са коалиционим партнерима, осим побједе Рајака, обезбиједити и скупштинску већину након конституисања нове локалне власти у Рудом.

Током посјете Калиновику Црнадак је са члановима ПДП Калиновик разговарао са грађанима ове општине на тргу.

"Очекујемо добар резултат ПДП-ове листе у Калиновику на челу са Драганом Бањанином, као и побједу нашег заједничког кандидата за начелника Мирославу Сладоји. Каква је ситуација у Калиновику и каква је била власт СНСД-а у протеклих дванаест година довољно говори податак да су само три прваћића ове године уписана у школу. Урадићемо све да се таква ситуација промијени", закључује Црнадак.