Чилеанским рударима од Беме ципеле и ракија

БАЊА ЛУКА – Фабрика обуће „Бема“ из Бање Луке добила је бројеве ципела чилеанских рудара, захваљујући замјенику министра спољних послова БиХ Ани Тришић-Бабић и обућу ће им испоручити уочи божићних празника. У саопштењу из "Беме" се наводи да ће обућа бити направљена од најквалитетније коже и ручно израђена. У свакој кутији ципела биће по литар […]

уторак, октобар 26, 2010 / 14:04

БАЊА ЛУКА – Фабрика обуће „Бема“ из Бање Луке добила је бројеве ципела чилеанских рудара, захваљујући замјенику министра спољних послова БиХ Ани Тришић-Бабић и обућу ће им испоручити уочи божићних празника.

У саопштењу из "Беме" се наводи да ће обућа бити направљена од најквалитетније коже и ручно израђена.

У свакој кутији ципела биће по литар домаће ракије и туристички материјал Бање Луке, да би рудари схватили одакле долази покллон, додаје се у саопштењу.

Гест "Беме", како се наводи у саопштењу, наишао је на одушевљење рудара, а многи су први пут чули за РС и БиХ.

Замјеник министра спољних послова Тришић-Бабић ступила је у контакт са чилеанском амбасадом у Мађарској и "Беми" доставила бројеве ципела чилеанских рудара.

Чилеански рудари, њих 33, провели су два мјесеца на дубини од око 600 метара испод земље.

Рударима је недавно понуђен седмодневни одмор у Коњицу, а добили су и понуду да љето проведу на грчким острвима, као и да присуствују утакмицама водећих фудбалских клубова у Европи и Јужној Америци.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *