Ценићева одбила понуду да води СДП у Српској

Некадашња министарка финансија Републике Српске Светлана Ценић одбила је понуду да преузме руководећу функцију СДП-а у Републици Српској. Како пише портал Истинито, крајем прошле седмице високи функционер СДП-а састао се са Ценићевом, и понудио јој мјесто неформалног шефа СДП-а за Републику Српску, тврде извори који су добро упућени у овај случај. Ту позицију, иначе, још […]

среда, март 13, 2013 / 17:03

Некадашња министарка финансија Републике Српске Светлана Ценић одбила је понуду да преузме руководећу функцију СДП-а у Републици Српској.

Како пише портал Истинито, крајем прошле седмице високи функционер СДП-а састао се са Ценићевом, и понудио јој мјесто неформалног шефа СДП-а за Републику Српску, тврде извори који су добро упућени у овај случај.

Ту позицију, иначе, још увијек обавља Мирсад Ђапо, потпредсједник СДП-а БиХ.

Упркос дуготрајном убјеђивању, Ценићева се захвалила и одбила понуду првог човјека СДП-а.0 КОМЕНТАРА

  1. „Портал Истинито“!Жику му само имена!?
    А тек „добро упућени извори“, па „наши дописници“, „инсајдери“…
    Ко вам само налаже овакве задатке за спиновање и промоцију?
    Дал’ то све стиже из докторске ординације или са Чокора? Хммм…

  2. Нешто је се сјећам из времена ДЕПОС-а и нимало ми се није допала тада. Ја мислим да она само гледа како да се боље прода и ништа друго. Када се већ није продала овима на власти, јер је нису хтјели или она није смејла… враг би је ѕнао. Једино је проблем што она себе више вреднује него што је њена тржишна цијена. Наравно, није она једина таква,али ја то видим као проблем у добром дијелу опозиције.

Оставите одговор