Челзи купује Суботића

Њемачки Билд је објавио да је Челси послао званичну понуду за Невена Суботића, иако из Дортмунда тврде да 22-годишњи дефанзивац није на продају. Појачање на мјесту централног дефанзивца је прва жеља тренера Карла Анћелотија. Понуда лондонског клуба је 21 милион евра, а ако до трансфера не дође, у обзир долазе и дефанзивац Бенфике Давид Луиз […]

четвртак, 13 јануара, 2011 / 00:47

Њемачки Билд је објавио да је Челси послао званичну понуду за Невена Суботића, иако из Дортмунда тврде да 22-годишњи дефанзивац није на продају.

Појачање на мјесту централног дефанзивца је прва жеља тренера Карла Анћелотија. Понуда лондонског клуба је 21 милион евра, а ако до трансфера не дође, у обзир долазе и дефанзивац Бенфике Давид Луиз и Гери Кејхил из Болтона.

Преговори између два клуба ће бити настављени у наредним данима како би се дошло до споразума, а цијена може да нарасте и до 28 милона евра.

Невен Суботић је дио тима који је први на табели Бундеслиге, са десет бодова предности у односу на другопласирани Маинц. Одбрана милионера је до сада примила само 10 голова.Оставите одговор