Ћеле кула опет на удару хулигана

Непознати починиоци покушали су ноћас да обију улазна врата у Ћеле кулу, рекао је Танјугу директор Народног музеја Славиша Поповић изразивши забринутост због тог инцидента. „Прошлог викенда разбијен је само прозор на билетарници ван дворишта, али је овај инцидент већ разлог за забринутост”, казао је Поповић и додао да су надлежни органи обавили увиђај. Приликом […]

среда, новембар 16, 2011 / 18:09

Непознати починиоци покушали су ноћас да обију улазна врата у Ћеле кулу, рекао је Танјугу директор Народног музеја Славиша Поповић изразивши забринутост због тог инцидента.

„Прошлог викенда разбијен је само прозор на билетарници ван дворишта, али је овај инцидент већ разлог за забринутост”, казао је Поповић и додао да су надлежни органи обавили увиђај.

Приликом покушаја обијања упалио се аларм, па Поповић претпоставља да је тиме избјегнута већа штета, јер је обезбјеђење одмах реаговало.

Починиоци нису ухаваћени, казао је Поповић и додао да је покушано обијање врата на капели на страни према Војној болници.

Непознати починиоци разбили су прошлог викенда само стакло на билетарници која се налази на јавном паркингу ван дворишта споменичког комплекса. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *