Цеца Бојковић се сели у Финску

”Спремна сам, када нешто одлучим, ја скачем у воду. У ранијим годинама не верујем да бих била спремна, вероватно би ме још ту нешто вукло, у мојој каријери, у животу, али сада имам стварно осећај да се све ово десило у право време мог живота – каже прослављена глумица која о свом одласку у Финску, […]

субота, 4 фебруара, 2012 / 13:41

”Спремна сам, када нешто одлучим, ја скачем у воду. У ранијим годинама не верујем да бих била спремна, вероватно би ме још ту нешто вукло, у мојој каријери, у животу, али сада имам стварно осећај да се све ово десило у право време мог живота – каже прослављена глумица која о свом одласку у Финску, гдје ће са супругом Славком Круљевићем, амбасадором Србије у овој земљи живјети наредне четири године, прича са пуно усхићења и позитивне енергије.

Она ће 9. фебруара одиграти своју посљедњу представу из редовног репертоара Атељеа 212, “Матицу” Горана Петровића, а послије тога путује у Хелсинки у нови живот!

– Наравно да радим све ово и због љубави, али била бих лицемерна када бих рекла да је то само због љубави. Некако се све поклопило.

На питање да ли може да замисли свој живот без глуме, позориште каже:
– Могу, како да не! Па ја нисам типична глумица, ја нисам једна од оних које кажу „ја ћу да умрем, ја ћу да свенем“ ако не глумим. Ја сам се бацила из велике љубави у младости у свет позоришта и глуме који волим, ценим, обожавам, али сам због ње проспустила много лепих садржаја у животу за које сам такође отворена. Још увек радознала!

А како је њена ћерка позната глумица Катарина Жутић реаговала на мамину одлуку да тако корјенито промијени живот?

– Супер, дала ми је благослов! Идем са њеним благословом – каже глумица уз смијех!Оставите одговор