Чавић за Фронтал: Глас Српске је Глас СНСД

"Глас Српске" је за актуелна истраживања добио новац од Владе РС, а то није први пут, па је потпуно јасно да је то режимски медиј, сматра предсједник Демократске партије, Драган Чавић. У истраживању о популарности домаћих политичара у народу, чији су резултати објављени јуче, најгоре је прошао предсједник ДП, који је добио највише негативних оцјена […]

петак, 25 новембра, 2011 / 18:19

"Глас Српске" је за актуелна истраживања добио новац од Владе РС, а то није први пут, па је потпуно јасно да је то режимски медиј, сматра предсједник Демократске партије, Драган Чавић.

У истраживању о популарности домаћих политичара у народу, чији су резултати објављени јуче, најгоре је прошао предсједник ДП, који је добио највише негативних оцјена међу политичарима у РС. Негативно мишљење о њему има 38 одсто грађана РС, а позитивно 23 одсто. Укупан скор рејтинга лидера ДП-а је минус 16 одсто, према прорачуну агенције која је радила истраживање.

– Колико пара толико музике. "Глас Српске" као и сви други режимски штампани и електронски медији који добија паре од режима, све њихове политичке противнике оцрњују и блате у свакој прилици – изјавио је Чавић за Фронтал, коментаришући резултате истраживања.

Поређења ради, први на листи, предсједник РС и СНСД, Милорад Додик имао је сличан скор као Чавић, али супротно поларизован – 37 одсто позитивних и 20 негативних гласова.

– Анкета је рађена у чланству СНСД-а, па ме овакав исход не изненађује.Они свога Бога обожавају, а сви који га не доживљавају тако и уз то га још и критикују морају код њих бити непопуларни – сматра предсједник ДП и посланик у Народној скупштини РС.

Чавић закључује да ништа друго човјек не може ни очекивати од "ГлаСНСД-а", како је прекрстио "Глас Српске" и да ће бити све непопуларнији, што више буде критиковао.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор