Чавић против претварања предизборног процеса у ваљање по блату

”Како се приближава датум Избора падају све теже ријечи и то је неодрживо. Врхунац цинизма добија коначну форму, јер они који су протеклих година своје политичке противнике квалификовали на најружнији начин, изгледа да појачавају интензитет тих напада непосредно пред изборе”, рекао је предсједник НДП-а Драган Чавић новинарима у Колима код Бањалуке.

недеља, 16 септембра, 2018 / 19:31

Он је поновио да не жели да изборни процес буде ваљање по блату и пљување по политичким противницима, јер како је рекао, НДП интересује боље стање у друштву и промјена власти.

”Да је 13 година било све како треба, а није, требало би промијенити власт. Зрело је вријеме”, истакао је Чавић.

Поручује да грађани не насједају на разне приче и да масовно изађу на изборе, јер је то, како тврди, једина прилика да се избјегне изборна крађа.

”Не може се толерисати понашање госпође Жељке Цвијановић, која је себи дала за право да дијели грађане на издајнике и патриоте. Нема никакво право да се представља као патриота, јер мене то вријеђа као човјека, љекара и учесника рата од 1991. године”, саопштио је данас доктор Крсто Јандрић, замјеник предсједника НДП-а.

Он сматра да уколико не дође до правог преокрета на политичкој сцени и не дође до реформе привреде, млади људи али и многи грађани напустиће Републику Српску.

Јандрић увјерава да ће на Изборима триумфовати кандидати Савеза за побједу те да ће мандат за састављање нове владе, по мјери и у интересу народа, добити предсједник НДП-а Драган Чавић.

”Широм Републике Српске, у разговору са људима, сусрећемо се са њиховим проблемима, одливом младих, сиромаштвом и другим социјалним проблемима”, казао је Александар Лукић, кандидат за посланика у НСРС у Изборној јединици три.

Он је додао да се, кроз програм НДП-а и тим људи који је окпљен око њега, могу ријешити социјални проблеми и створити претпоставке за бољи животни стандард и опстанак људи на овим просторима.