Чавић освојио злато у Италији, Најданосвки бронзу

Најбољи српски пливач Милорад Чавић освојио је златну медаљу на Отвореном првенству Италије у великим базенима у трци на 50 метара делфин. Чавић је дионицу синоћ испливао за 23,94 секунде, што је за стотинку брже од резултата који је прије двије недеље остварио на митингу у Ајндховену. Друго мјесто припало је Италијану Паолу Факинелију (24,04), […]

субота, децембар 17, 2011 / 12:53

Најбољи српски пливач Милорад Чавић освојио је златну медаљу на Отвореном првенству Италије у великим базенима у трци на 50 метара делфин.

Чавић је дионицу синоћ испливао за 23,94 секунде, што је за стотинку брже од резултата који је прије двије недеље остварио на митингу у Ајндховену.

Друго мјесто припало је Италијану Паолу Факинелију (24,04), док је трећу позицију заузео Холанђанин Јери Верлинден (24,07).

Чавић је после злата на 50 метара делфин освојеног у петак, данас био најбржи и на дупло дужој дионици резултатом 52,10 секунди.

Српска репрезентативка Мирослава Најдановски освојила је треће мјесто на 50 метара слободно (25,80), а испред ње биле су Естонка Трин Аљанд и Италијанка Ерика Бурато.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *