Бугарска: Премијер фудбалер године

Бугарског премијера Бојка Борисова, који је и фудбалер трећеразредног бугарског клуба "Витоша" из Бистрице, навијачи у овој земљи изабрали су за "Фудбалера године за 2011". Он је у електронском гласању навијача, које је завршено ноћас, освојио 3 501 глас, или 44 одсто у конкуренцији 20 кандидата. На другом мјесту је нападач "Манчестер јунајтеда" и седмоструки […]

понедељак, 5 децембра, 2011 / 13:49

Бугарског премијера Бојка Борисова, који је и фудбалер трећеразредног бугарског клуба "Витоша" из Бистрице, навијачи у овој земљи изабрали су за "Фудбалера године за 2011".

Он је у електронском гласању навијача, које је завршено ноћас, освојио 3 501 глас, или 44 одсто у конкуренцији 20 кандидата.

На другом мјесту је нападач "Манчестер јунајтеда" и седмоструки побједник анкете Димитар Бербатов са 1955 гласова или 24 одсто, а на трећем фудбалер петоразредног фудбалског клуба "Шипка" из Драгора Васил Лукаев, који је освојио 430 или пет одсто гласова.

Изван "Топ 20" остали су звијезде попут Благоја Георгиева и Валери Божинова.

И поред одлуке навијача, о фудбалеру године у Бугарској одлучиваће новинари на церемонији у Софији 23. децембра.0 КОМЕНТАРА