БСРШ: Пет пута је код нас јубилеј

БАЊА ЛУКА – Код нас има мало покушаја да се домаћи производ (који неријетко има квалитет) промовише. Сви ти покушаји су спорадични и краткорочни, тако да је пет издања било чега у РС, већ довољно да га шаљиво или не, назовемо јубилејом. Фронтал.РС наставља да подржава такве пројекте, тако да вас и вечерас позивамо да […]

среда, новембар 4, 2009 / 15:42

БАЊА ЛУКА – Код нас има мало покушаја да се домаћи производ (који неријетко има квалитет) промовише. Сви ти покушаји су спорадични и краткорочни, тако да је пет издања било чега у РС, већ довољно да га шаљиво или не, назовемо јубилејом.

Фронтал.РС наставља да подржава такве пројекте, тако да вас и вечерас позивамо да слушате Бурбон стрит радио шоу у његовом петом издању. И вечерас у 20:00 ће на репертоару бити недовољно афирмисани, али талентовани музичари из нашег непосредног окружења. Између осталих, вечерас су на програму Антидоуп (Antidope), Спидфрик, Греј (Grey), Манесагра (Manessagra), Злу Рид (Zloo Reed).

"Биће ту и још неких мање или више непознатих аутора, али ово је сасвим довољно давас привуче на фреквенцију Балкан радија 95,9 ФМ ", стоји у саопштењу из Бурбон стрит радио шоу.

Од данас у кафе бару "Бурбон стрит" можете набавити карте за сљедећи концерт у оквиру пројекта Бања Лука Ривајвл, тј. наступ Бјесова и Хер Мес по цијени од 10КМ, док ће на дан концерта коштати 12 КМ.

Концерт је заказан за 14.11.2009. на "БЛ велесајму".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *