Брутал Протест: 100 %

Нови албум хип-хоп састава из Бањалуке. “Нови материјал се разликује од претходног рада, јер је уложено много више труда и љубави. Хтјели смо да покажемо да Бањалука у музици има нешто ново и другачије. Што се тиче тематике, фокусирали смо се, као и до сада, на проблеме и положај младих у нашем окружењу, јер ми […]

среда, 1 априла, 2015 / 14:47

Нови албум хип-хоп састава из Бањалуке.

“Нови материјал се разликује од претходног рада, јер је уложено много више труда и љубави. Хтјели смо да покажемо да Бањалука у музици има нешто ново и другачије. Што се тиче тематике, фокусирали смо се, као и до сада, на проблеме и положај младих у нашем окружењу, јер ми овај албум видимо као ријеч народа коју свако треба да каже. Сви мислимо исто, само што то неко каже, док већина потајно клима главом”, кажу чланови бенда.

Албум доноси десет пјесама, снимљених у бањалучком Растед Саунд студију, од којих је већина све до сада пажљиво чувана како би обрадовала фанове. Продукцију, аранжман, текстове и музику потписују чланови бенда, а “100%” ће бити објављен под окриљем бањалучке издавачке куће Колиба.

Након “Вербалног контакта 51″ из 2007. године, те “Шта има у твом крају” из 2013. године, ово је треће дугометражно издање бањалучке поставе.