Бронза за одбојкашице Србије!

Женска одбојкашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на свом премијерном наступу на Гран прију! У борби за треће мjесто, наше девојке биле су боље од свjетских првакиња, одбојкашица Русије, са 3:0 (25:21, 25:20, 25:16). Изабранице Зорана Терзића су смогле снагу, након неизвjесног полуфинала и пораза од Американки, да пруже још једну сјајну партију у […]

недеља, 28 августа, 2011 / 09:16

Женска одбојкашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на свом премијерном наступу на Гран прију! У борби за треће мjесто, наше девојке биле су боље од свjетских првакиња, одбојкашица Русије, са 3:0 (25:21, 25:20, 25:16).

Изабранице Зорана Терзића су смогле снагу, након неизвjесног полуфинала и пораза од Американки, да пруже још једну сјајну партију у Макау и по други пут савладају Рускиње на овогодишењем Гран прију.

Овог пута, побjеда је имала далеко већи значај, па су се дjевојке окитиле једном од медаља.

Након пораза у полуфиналу, селектор Зоран Терзић није био незадовољан, истакавши да су дjевојке достигле максимум овим резултатом.

Од 09.30 у финалној утакмици која одлучује побjедника овогодишњег Гран прија састају се репрезентације САД и Бразила.Оставите одговор