Бритиш ервејз укида летове из Београда

БЕОГРАД – Авиокомпанија Бритиш ервејз најавила је данас да ће од 30. новембра обуставити летове на линији Београд-Лондон. Како су навели у Бритиш ервејзу, линија од београдског аеродрома „Никола Тесла” до лондонског Хитроуа биће укинута јер није профитабилна. „Било је тешко донијети одлуку о обустави летова између Београда и Лондона. Међутим, ова рута више није […]

петак, септембар 17, 2010 / 14:17

БЕОГРАД – Авиокомпанија Бритиш ервејз најавила је данас да ће од 30. новембра обуставити летове на линији Београд-Лондон.

Како су навели у Бритиш ервејзу, линија од београдског аеродрома „Никола Тесла” до лондонског Хитроуа биће укинута јер није профитабилна.

„Било је тешко донијети одлуку о обустави летова између Београда и Лондона. Међутим, ова рута више није одржива јер не доприноси профитабилности нашег пословања”, изјавио је комерцијални менаџер Бритиш ервејза за Балкан Емил Делибашев.

Бритиш ервејз ће контактирати путнике који су резервисали карте за летове из Београда после 30. новембра 2010. да би направили алтернативне аранжмане.

Авиокомпанија Бртитиш ервејза тренутно обавља седам летова седмично између Београда и Лондона.

Са београдског аеродрома летове до Лондона тренутно обавља и мађарска нискотарифна авиокомпанија Визер, која лети до аеродрома Лутон.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *