Бранислав Крунић најбољи фудбалер Српске у прошлој години

Фудбалер бањалучког "Борца" Бранислав Крунић понио је титулу најбољег фудбалера Републике Српске у 2011. години. На манифестацију избора најбољег фудбалера године, која је данас одржана у Бањалуци, за најбољег фудбалског судију проглашен је интернационални судија из Бањалуке Огњен Ваљић. Шеф стручног штаба Фудбалског клуба "Козара" из Градишке Владо Јагодић изабран је за најбољег тренера, а […]

понедељак, 30 јануара, 2012 / 17:36

Фудбалер бањалучког "Борца" Бранислав Крунић понио је титулу најбољег фудбалера Републике Српске у 2011. години.

На манифестацију избора најбољег фудбалера године, која је данас одржана у Бањалуци, за најбољег фудбалског судију проглашен је интернационални судија из Бањалуке Огњен Ваљић.

Шеф стручног штаба Фудбалског клуба "Козара" из Градишке Владо Јагодић изабран је за најбољег тренера, а за најбољег фудбалског радника Милорад Софранић из Бијељине.

Најбољи млади фудбалер је члан "Дрине" из Зворника Александар Николић.

Награду за животно дјело у фудбалу, која носи име дугогодишњег предсједника Фудбалског савеза и члана органа УЕФА доктора Милана Јелића, добио је фудбалски радник из Добоја Божо Спасојевић.

Ову награду ове године додијелили су Фудбалски савез Републике Српске и Спортски журнал, који су организатори манифестације.

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић честитала је награђенима на њиховом залагању и успјеху током свих година.

"Честитам најбољима јер они су светионици свим младим спортистима да се само са вриједним трудом и радом могу постићи разултати", рекла је Тешановићева.

Предсједник Фудбалског савеза РС Мило Ковачевић истакао је да се у овој години слави 20 година постојања Фудбалског савеза РС и изразио наду да ће савез и у будћности наставити развијати фудбал и проносити име Српске како у БиХ, тако и у окружењу и шире.

Главни и одговорни уредник Спортског журнала Предраг Сарић рекао је да ће ове новине убудуће пратити не само фудбал на овим просторима, него све остале спортове у РС и продубљавити природне везе између РС и Србије.