Брајант ипак не долази у Болоњу?

Ангажовање Кобија Брајанта у Виртусу из Болоње дошло је под знак питања након што су челници италијанске кошаркашке лиге одбили приједлог Виртуса да тај клуб у року од 40 дана одигра чак 10 првенствених утакмица. Наиме, Управа клуба из Болоње дошла је на идеју да максимално искористи Брајантов 40-дневни уговор, вриједан три милиона долара, тако […]

субота, 1 октобра, 2011 / 20:33

Ангажовање Кобија Брајанта у Виртусу из Болоње дошло је под знак питања након што су челници италијанске кошаркашке лиге одбили приједлог Виртуса да тај клуб у року од 40 дана одигра чак 10 првенствених утакмица.

Наиме, Управа клуба из Болоње дошла је на идеју да максимално искористи Брајантов 40-дневни уговор, вриједан три милиона долара, тако што би у том периоду екипа одиграла што већи број утакмица. Расходи за уговор према том плану били би надокнађени од продаје улазница, телевизијских права и рекламног простора. Међутим, како се осталим клубовима није допала та идеја од доласка Брајанта у италијанску кошарку по свему судећи неће бити ништа.