Божидар Делић поново у СРС-у

Посланик Српске напредне странке Божидар Делић, поново се учланио у Српску радикалну странку због неслагања са политиком напредњака. Радикал, па напредњак, па радикал Делић ће остати посланик у парламенту и биће члан посланичког клуба СРС, и задржаће функцију потпредсједника Скупштине Србије. Делић је прије неколико мјесеци јавно критиковао политику СНС и Томислава Николића, прије свега, […]

понедељак, фебруар 28, 2011 / 13:59

Посланик Српске напредне странке Божидар Делић, поново се учланио у Српску радикалну странку због неслагања са политиком напредњака.

Радикал, па напредњак, па радикал Делић ће остати посланик у парламенту и биће члан посланичког клуба СРС, и задржаће функцију потпредсједника Скупштине Србије.

Делић је прије неколико мјесеци јавно критиковао политику СНС и Томислава Николића, прије свега, спремност за изручење хашких оптуженика и европске интеграције.

Он је изјавио да се вратио у Српску радикалну странку јер је Српска напредна странка, коју је основао са Томиславом Николићем, "превара" у којој патриоте и поштени људи немају шансу.

Делић је новинарима у Скупштини Србије рекао да је ушао у напредњаке јер је мислио да ће то бити странка поштених људи и патриота, али да за двије и по године није сазнао какав је програм напредњака и да му је речено да је то због тога што је на енглеском језику.

"То значи да програм СНС није писан у Србији", рекао је Делић и навео да "поштени људи и патриоте у СНС немају никакву шансу" и да се о свему питају само Томислав Николић и Александар Вучић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *