Босић: Срнетина уз прилог од криминалне хоботнице

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић изјавио је да се Новинска агенција Републике Српске СРНА поново нашла у, како је навео, улози саучесника криминалне хоботнице у Српској, пласирајући лажи у свом сервису. "Једна од посљедњих лажи је вијест да је СИПА мени доставила документацију о кредиту који је Милорад Додик дигао код Павловић банке годину […]

недеља, 14 фебруара, 2016 / 03:13

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић изјавио је да се Новинска агенција Републике Српске СРНА поново нашла у, како је навео, улози саучесника криминалне хоботнице у Српској, пласирајући лажи у свом сервису.

"Једна од посљедњих лажи је вијест да је СИПА мени доставила документацију о кредиту који је Милорад Додик дигао код Павловић банке годину дана након што је купио вилу на Дедињу. За тужбу коју ћу поднијети против одговорних за ову лаж имам недвосмислене доказе и свједоке", наводи Босић и додаје:

"Аутор те конструкције је Додиков адвокат за прање и прикривање криминала Бубић, који је ту тезу изнио и на суђењу поводом Додикове тужбе против мене, а коју сам демантовао".

Босић каже да је раније сам упознао јавност да је копију документације доставио неко од запослених у Банци који је имао приступ документима, која је прослијеђена надлежним институцијама на провјеру.

"Овим се наставља кориштење јавних медија `СРНЕ` и РТРС-а у функцији заштите крупног криминала у Републици Српској и пласирање лажи против свих који указују на доказе о пљачкама милионских размјера", наводи Босић у саопштењу које је пренијела Информативна служба СДС-а.