Босић: СДС није задовољна закључцима Народне скупштине

Српска демократска странка није задовољна закључцима Народне скупштине РС, рекао је БН телевизији предсједник СДС-а Младен Босић. “То није оно што смо договарали у уторак код предсједника Републике Српске Милорада Додика. Ту нема конкретних закључака, јер посланици немају никакво упутство шта да раде, односно да ли и када да иду на сједнице у Сарајево”, каже […]

недеља, јун 16, 2013 / 12:13

Српска демократска странка није задовољна закључцима Народне скупштине РС, рекао је БН телевизији предсједник СДС-а Младен Босић.

“То није оно што смо договарали у уторак код предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Ту нема конкретних закључака, јер посланици немају никакво упутство шта да раде, односно да ли и када да иду на сједнице у Сарајево”, каже Босић.

Предсједник СДС-а истиче да је и закључак о неплаћању РТВ претплате на неки начин преформулисан.

“И тај закључак је добио неко друго значење,” тврди Босић.

Босић сматра да је сједница Народне скупштине отишла у неком другом смјеру и није дала ефекат који су посланици СДС-а очекивали.

“Очекујемо да чујемо шта ће се десити са одговорношћу безбједносних служби, а СДС ће договорити са посланицима из осталих странака из Републике Српске, шта да ради у наредном периоду”, каже Босић.

Предсједник СДС-а истиче да СДС нема ништа против да се деблокирају заједнички органи у Сарајеву и мисли да је то у интересу Републике Српске и свих грађана Босне и Херцеговине.

“Ми смо спремни да учествујемо даље у раду органа, али морају бити испуњени одређени услови. Немамо ништа против протеста и незадовољства, за шта грађани имају много права, али смо против манипулације и доношења одлука у Сарајеву под спољник притиском”, рекао је Босић.0 КОМЕНТАРА

  1. Kako te nije sramota da se oglašavaš nesposobnjakoviću. Imaš platu od 7000 KM za nerad u zajedničkim organima i za bezidejnost rješenja bilo kakvog problema. Toliko vremena sjediš u onoj sablasnoj skupštini a da ni jednom ne predložiš rješenje problema matičnog broja. Samo se pitam šta ćete danas početi izjavljivati kad vas budu pitali ko je kriv za smrt tromjesečne bebe, ne bih vam bio u koži.

  2. Moj Bosiću, ovakvu skupštinu treba ukinuti, jer je ruglo i prdačina, ogromni troškovi, a sa njom upravlja jedan jedini tip , kao ispostava stranih službi u funkciji ukidanja RS.
    Kada nekome otmeš sve i dinar, kada ga ne obrazuješ, zapravo zaglupiš ga stanijana, ekremima, farmama, a to se dešava nama, onda si u procesu odumiranja i nestajanja sa lica zemlje.
    Nekada mi se učini da si i ti sa tipom u dilu, a nekada da si glupson. Ipak je ovo prvo u pitanju.

  3. Они сви, овакав (не)постојећи систем (њихов рај), да су сањали, неби га досањали.
    Онај ко мисли да ће они и једни и други нешто мијењати, поправљати тај добро није добар с главом!

  4. Не може се против лоших приједлога закона борити не постојањем никаквих закона и то је ствар коју СДС треба да дефинише оним слинама из снсд-а, који патетишу о свему само о оном битном никад ништа битно не умију рећи!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *