Босић на Додикову хладно сервирану освету: То је језик мафије

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић сматра да су хистерични напади који долазе из врха власти Републике Српске: "Језик мафије из уста Милорада Додика да се освета сервира хладна је доказ, а тврдња да СДС искориштава институције за политичке обрачуне је обична лаж и замјена теза", каже предсједник Босић и додаје да мафијашки израз да […]

среда, 17 фебруара, 2016 / 17:28

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић сматра да су хистерични напади који долазе из врха власти Републике Српске: "Језик мафије из уста Милорада Додика да се освета сервира хладна је доказ, а тврдња да СДС искориштава институције за политичке обрачуне је обична лаж и замјена теза", каже предсједник Босић и додаје да мафијашки израз да се освета сервира хладна указује на менталитет оних који мисле да су изнад закона.

"Додик зна да ће, уколико форензика покаже да уговор који је пронашао јуче у кућној архиви није фалсификат, морати дати одговор на питање зашто је од Павловић банке добио два кредита за куповину виле на Дедињу, а враћа само један, као и зашто података о његовом кредиту нема у базама гдје се налазе сви остали кредити грађана", каже предсједник Босић.

Реагујући на оптужбе Додика да "Босић злоупотребљава институције за политичке обрачуне", предсједник Босић је поручио да ће Српска демократска странка истрајати у настојању да се покрене борба против крупног криминала у Републици Српској и да сви буду једнаки пред лицем правде, а да политичари на највишим позицијама морају први одговарати када злоупотријебе повјерење народа, закључује се у саопштењу које потписује Информативна служба СДС.0 КОМЕНТАРА

 1. Bosicu, gubis kredibilitet, postajes smijesan, i onako si bio smijesan. Nece se Dodik sam uhapsiti. Niti cete ga uhapsiti preko televizora i novina. Ako imate nesto sta cekate? Dokle vise?

  Cujte i vi trolovi! Zasto svoje trolanje ne usmjerite ka Mekticu? Valjda je on zaduzen za hapsenja. Ili, ocekujete da cete svojim trolanjem ubjediti Dodika da sam sebi lisice stavi?

 2. On je uhapsio nas, uhapsio Srpsku i njene institucije,, stavio nas u okove , utamničio.
  Bosića je on vodao kao pudlicu na povodcu, u vrijeme Boske, Birča, zgrade vlade…
  .Ne radi rudonja to odskora, on je došao na vlast kao mafijaš, ratni profiter, zaduživao nas je, pljačkao, kupovao izbore, bahatio se, pravio haračgradove, zapošljavao koga je htio….
  Dakle, uvijek je bio u krimogenom miljeu….
  Bosić to nije znao?

  Opozicija samo priča, od priče nema ništa.

  Ukoliko je njima stalo do toga da se spašava brod koji je skoro potonuo, ako nemaju druge opcije nego priče , onda, ništa.
  Potonućemo.
  Teško mi je samo što je brod probušio i onima na njemu stavio kamen oko vrata da potonu, i to gladni, bolesni, niti Ante, niti Osman, niti Džo i Franc nego skot našega imena.

  Zamislite bilo kojega predsjednika da izadje na javni servis i otvoreno kaže da će likvidirati ministra inostaanih poslova te zemlje….

  Srpska, vječnaja pamjat.

 3. Ima li junak da stane pred nas i da nas povede u proboj neprijateljskog obruča?

  Ako nema, ništa. Neka nas nastavi ubijati izgladnjivanjem.
  Hvala Evropo što primaš i zapošljavaš one koji bježe tražeći spas.

  Stari i zaslužuju da ih pobije, bolje reći da ih nastavi ubijati siromaštvom. Dabudu stvarolili Srpsku i dali mu je u ruke da je uništi, spali , sruši, pohara….
  A, oni još polijegali , ni glasa ne puštajući da ih gazi. I njih, i njihovu djecu, i one pod zemljom….

 4. prijedor,17
  A, oni još polijegali , ni glasa ne puštajući da ih gazi. I njih, i njihovu djecu, i one pod zemljom….
  ———————————-

  Наравно да су полијегали!
  Све су то политички и страначки ухљебљени људи који се врте годинама у круг. Позапошљавали комплетне породице, имају вишеструка примања… итд.Возе добре аутомобиле. Њихова мисија и јесте у томе да служе као амортизер у корист власти. Да бране власт и своје позиције управо од оних које тобож представљају.
  И они понављају мантру ко дирне у власт тај руши републику.

  Синоћ им се онај љигавац од министра отворено руга и гура прст у око, речима“шта они(борци)мисле, да је Република Српска Елдорадо, треба радити“
  Дрскости и безобразлуку заиста нема краја!

 5. СНСД одборник Драго Тепић, који је несугласице у прњаворској скупштини ријешавао шалама, на Атв Бања Лука фејсбук профилу испод изјаве друга Рајка Вадића „Опозиција нема осјећај за јавну одговорност у коментару позива на „набијане опозивионара на колчиће“:

  Drago Tepic
  „Sta reci Rajkula,ovu srpsku kopilad na kolcice,Sta bi drugo.“ (17.2.2016. u 16.40)

  Drago Tepic
  „Sudit ce vam srpski narod picke izdajnicke.“

  Јасно да се ради о позиву на линч опозиционара и пријетњи, те језику мржње. Проблем је што се ради о типу који се не може контролисати и овдје би МУП РС морао интервенисати.

  http://youtube.com/watch?v=JfoLdugHRJs

 6. Mislio sam da će se režim prestrojiti, da će u režimu da se pojavi iskra razuma, da će reći:dosta, nakrali smo se, narod umire od naše torture, popuštajmo dizgine, …ali od toga nema ništa.
  Firči komanduje: juriš do poslednjeg daha, ispod šljive ne smiju da ostane niti jedan jedini Srbin, kamo li trojica kao što je Tarabić rekao.

  Dakle, samo ostaje – U proboj obruča neprijateljskog.

  Nezaposleni, gladni, poharani, zgaženi, bolesni, prevareni, čestiti, sirotnjo, robovi…. prezreni, …. :OTPOR !

  USTAJTE VI NJEGOVO ROBLJE,
  VI SUŽNJI KOJE MORI GLAD