Босић из Петрограда: Да је усвојен закон о јавности рада НВО Додик никад не би дошао на власт

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић присусутвовао је данас у Санкт Петербургу централном панелу Међународног економског форума на коме су се учесницима обратили предсједник Руске
Федерације Владимир Путин, предсједник Француске Емануел Макрон, јапански премијер Шинзо Абе, замјеник кинеског предсједника Ванг Кишханг и предсједница Међународног монетарног фонда Кристин Лагард.

субота, мај 26, 2018 / 23:12
Босић Економски форум у Санкт Петербургу оцјењује веома успјешним. "У раду Међународног економског форума у Санкт Петербургу учествује веома велики број учесника, водећих бизнисмена, привредника, економиста и државника који искључиво говоре о будућности, развоју, инвестицијама и привредној сарадњи.
Због тога овај Економски форум оцјењујем веома успјешним, и сигурно је да ће се дати смјернице кретања у наредном периоду. Веома је важно да се у Републици Српској и БиХ више пажње и енергије усмјери на рјешавање бројних економских проблема, привлачењу инвеститора, смањењу незапослености и побољшању животног стандарда грађана" – истакао је Босић.
Босић се осврнуо и на јавне иступе предсједника Републике Српске и његов приједлог Закона о јавности рада непрофирних организација. "Да је тај закон раније усвојен, када смо га ми предлагали, Додик никада не би дошао на власт. Сви знају да је имао издашну помоћ запада тада. Сада из Русије покушава да пошаље поруке за грађане у Републици Српској како би се створио погрешан утисак да се води рат против Републике Српске. Он покушава да увуче Русију, Турску и запад да воде хладни рат на нашој територији, и сматрам да је то јако лоше. Ипак када све саберем чини ми се да Додик никада није прежалио финансијска средства која је више пута најавио да долазе из Руске Федерације а која никада нису стигла у Републику Српску" – закључио је Босић.


4 КОМЕНТАРА

  1. „Он покушава да увуче Русију, Турску и запад да воде хладни рат на нашој ——-територији“..
    —————————-
    Па јесте, Он врти Русију, Турску и запад око малог прста, он ће да их јадне и наивне у нешто увуче….хаха,,,и ти си Босићу изгледа добро спојио на масу…

    1. Тако је Славија,

      смију им се сва дјеца.

Оставите одговор