Борис Тадић на двору краља Акихита

БЕОГРАД – Предсједник Србије Борис Тадић боравиће од данас до 10. марта у званичној посјети Јапану, гдје ће разговрати са највишим државним званичницима и представницима водећих јпанских компанија, најављено је из Прес службе предсједника Србије. Тадић ће се у Токију састати са јапанским царем Акихитом, премијером Наото Каном и предсједником Доњег дома јапанског Парламента Такахиро […]

понедељак, март 7, 2011 / 08:40

БЕОГРАД – Предсједник Србије Борис Тадић боравиће од данас до 10. марта у званичној посјети Јапану, гдје ће разговрати са највишим државним званичницима и представницима водећих јпанских компанија, најављено је из Прес службе предсједника Србије.

Тадић ће се у Токију састати са јапанским царем Акихитом, премијером Наото Каном и предсједником Доњег дома јапанског Парламента Такахиро Јокомоћијем.

Током боравка у Токију, Тадић ће се састати са представницима Јапанске банке за међународну сарадњу и Јапанске агенције за међународну сарадњу, а учествоваће и на бизнис форуму, који организује амбасада Србије у Јапану.

Предсједник Србије посјетиће и јапанске градове Нагоју, Кјото и Осаку, гдје ће разговарати са представницима водећих јапанских компанија, наводи се у саопштењу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *