Борац не да играче Жељи ни за егзибицију

Борац неће да позајми играче Жељезничару, који се нада да ће на 90. рођендан играти против славног италијанског клуба. Актуелни шампион Босне и Херцеговине Жељезничар слави 90. рођендан и планира да за прославу доведе славни италијански Милан у Сарајево. Иако још нема потврде од стране "росо-нера" да ће доћи на Грбавицу, сарајевски клуб је замолио […]

субота, фебруар 26, 2011 / 01:02

Борац неће да позајми играче Жељезничару, који се нада да ће на 90. рођендан играти против славног италијанског клуба.

Актуелни шампион Босне и Херцеговине Жељезничар слави 90. рођендан и планира да за прославу доведе славни италијански Милан у Сарајево.

Иако још нема потврде од стране "росо-нера" да ће доћи на Грбавицу, сарајевски клуб је замолио пријатеље из Борца да им у том случају позајме играче.

Међутим, према писању "Независних новина", црвено-плави немају намјеру да обуку дрес "плаве локомотиве" ни по коју цијену.

Управни одбор Борца подржао је Жељу и честитао рођендан, али и одбацио могућност да бањолучки играчи обуку дрес другог клуба.

"Подржавамо њихову манифестацију и честитамо им јубилеј, али наши играчи неће облачити дрес Жељезничара чак и ако дође до сусрета са Миланом", истакнуто је на сједници у Бањој Луци.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *