Боксит заступник кинеских аутобуса

Милићки Боксит биће ексклузивни регионални заступник кинеске компаније Кинг Лонг, највећег и најзначајнијег произвођача аутобуса у овој азијској држави, са којом предузеће из Милића већ има успостављену значајну привредну сарадњу. “Вјерујемо у `Боксит` и зато намјеравамо да са овом компанијом из Милића потпишемо ексклузивно заступништво наших производа. Очекујемо да ће `Боксит` да обезбиједи потпуну подршку […]

среда, 20 новембра, 2013 / 17:17

Милићки Боксит биће ексклузивни регионални заступник кинеске компаније Кинг Лонг, највећег и најзначајнијег произвођача аутобуса у овој азијској држави, са којом предузеће из Милића већ има успостављену значајну привредну сарадњу.

“Вјерујемо у `Боксит` и зато намјеравамо да са овом компанијом из Милића потпишемо ексклузивно заступништво наших производа. Очекујемо да ће `Боксит` да обезбиједи потпуну подршку и стабилне аутобусе другим купцима у овом региону”, рекао је Срни директор продаје “Кинг Лонга” за Европу Руан Вилијам.

Извршни директор у сектору саобраћаја у “Бокситу” Радован Вишковић рекао је Срни да су аутобуси “Кинг Лонга” по квалитету на нивоу најпознатијих европских произвођача, уз скоро упола ниже цијене.

“Амбиција нам је да ове аутобусе узмемо и за своје потребе, да би потенцијалним купцима на властитом искуству показали како се ти аутобуси понашају на терену. У разговору са кинеским партнером договорено је да добијемо и ексклузивно право на сервисну подршку ових аутобуса, и то не само за возила које ми планирамо да продамо, већ и за оне који су до сада продати на тржишту држава у региону”, истакао је Вишковић.

Вршилац дужности генералног директора компаније “Боксит” Момир Лазаревић очекује плодоносну и дугорочну сарадњу са кинеском компанијом “Кинг Лонг”.

“И до сада смо са кинеским привредницима имали добру сарадњу, јер `Боксит` је једина фирма из региона која има своје представништво у Пекингу, путем којег успостављамо комуникацију и пословне контакте”, нагласио је Лазаревић.

У “Бокситовом” угоститељско-туристичком центру у Милићима данас је одржана промоција аутобуса кинеског произвођача, а презентацији су присуствовали и представници најзначајнијих предузећа који се баве превозом путника у региону.

Први аутобус “Кинг Лонг” је произвео 1988. године, а до данас са производних трака овог кинеског гиганта изашло је више од 200.000 аутобуса. Аутобусе извози у 84 земље, укључујући и индустријски најразвијене западне европске државе.Оставите одговор