Боксит објавио списак непожељних

На веб сајту компаније Боксит објављен је списак лица којима је забрањен улазак у објекте и простор Компаније "Боксит". Како се наооди, одлука је донесена у складу са чланом 23. став 1в. Закона о агенцијама за обезбјеђење лица и имовине и приватној детективској дјелатности, („Службени гласник РС“ број: 4/12), а у циљу заштите имовине и […]

четвртак, 10 децембра, 2015 / 14:08

На веб сајту компаније Боксит објављен је списак лица којима је забрањен улазак у објекте и простор Компаније "Боксит".

Како се наооди, одлука је донесена у складу са чланом 23. став 1в. Закона о агенцијама за обезбјеђење лица и имовине и приватној детективској дјелатности, („Службени гласник РС“ број: 4/12), а у циљу заштите имовине и лица (запослених, пословних партнера и гостију).

С П И С А К
лица којима није дозвољен улазак и боравак у објектима и простору Компаније „Боксит“ а.д. Милићи

1. Вагурић Душко
2. Васиљевић Слободан
3. Шаренац Зоран
4. Нинић Љубиша
5. Марковић Саша
6. Мијатовић Зоран 7. Матић Жељко
8. Чампара Мирон
9. Пантић Љубиша
10. Мићић Мирјана
11. Радић Милош

Наведена лица су својим јавним иступима, штетила угледу Компаније "Боксит" , а недоличним понашањем показивала склоност ка насиљу, нарушавању јавног реда и мира, угрожавању и оштећењу имовине, прекомјерном уживању алкохола и сличним понашањима, која су супротна моралу средине у којој живе, због чега су неподобни да бораве у објектима Компаније „Боксит“ и да им се пружају услуге, које Компанија иначе пружа осталим гостима, због чега, а у циљу заштите имовине и лица, забрањује им се улазак у објекте Компаније и пружање услуга.
Служба обезбјеђења, надзора и заштите дужна је поступати по горе наведеном, а у случају да има одређених проблема, који могу довести до конфликата, или других нежељених последица, обавијестити Полицијску станицу Милићи, односно затражити њихову интервенцију.
Напомена: Без обзира што су поједини објекти у јавној употреби, као што су угоститељски објекти, превозна средства (аутобуси), Аутобуска станица, Дом рудара итд. ти објекти су приватна имовина, у власништву акционара и они морају бити у функцији за коју су намјењени и заштићени од свих појава, које могу угрозити њихово функционисање, односно морају се отклонити сви недостаци који могу угрозити имовину и нарушити углед Компаније "Боксит" .0 КОМЕНТАРА

 1. Мислим да је добро да се направе спискови оних који не иду на службу у Цркву, па да им се такође забрани улазак у хотел, или превоз од стране обезбјеђења.
  Такође би било добро направити списак оних који имају меку столицу, забранити и њима, усраше брате објекте власништво црвене буржоазије, објекте не тако давно у власништву нашег народа.

 2. Odobravam ovo, super stvar. Samo nekako površno, nedovoljno , slabašno šta bi trebalo da se preduzme sa ovakvim izdajnicima.

  Zabraniti im izlazak iz kuća kako ne bi koristili zdravstvene ustanove, da izdajnička djeca ne bi pohadjali škole, jer zaboga to je izgradio Boksit….

  Zapravo, srušiti i njihove kuće jer su i one napravljene od boksitovih para….
  Ma, najbolje ovih 11 izdajnika roda i naroda vukelizovati, po kratkom postupku……

  živio boksitaparthejd!

  Živio kralj aparthejda U znaku do-do-a!