Боксерски турнир "Радован Бисић” на отвореном.

Полуфиналне и финалне борбе на 11. међународном боксерског турниру "Радован Бисић”, које су на програму данас и сутра, биће одржане на Тргу Крајине. Турнир ће у 17 часова свечано отворити предсједник Скупштине града Бањалука Слободан Гаврановић, док је финале предвидено за суботу у 20 часова. Учествоваће боксери из Словачке, Мађарске, Србије, Хрватске, Македоније, Словеније, Црне […]

петак, 21 септембра, 2012 / 10:03

Полуфиналне и финалне борбе на 11. међународном боксерског турниру "Радован Бисић”, које су на програму данас и сутра, биће одржане на Тргу Крајине.

Турнир ће у 17 часова свечано отворити предсједник Скупштине града Бањалука Слободан Гаврановић, док је финале предвидено за суботу у 20 часова.

Учествоваће боксери из Словачке, Мађарске, Србије, Хрватске, Македоније, Словеније, Црне Горе и БиХ0 КОМЕНТАРА

  1. Како је било лијепо слушати звиждуке бањалучана Гаврановићу, и гледати га како бјежи са ринга прије него што је ушао у исти!
    Браво за Бањалуку! 😀

    п.с. Зашто редакција Фронтала није објавила ову вијест,или видео снимак, или фотографију?

  2. Događaj … hahahahahaah…pa blokirali ste centar grada zbog 200 gledalaca. Jbg , bolje reklamirate tribine nego ovo , možda su i pare za reklamu turnira završile negje pod šatorom …

    Zacrveni se deda kad masa zazvižda , ne bi mu dobro pa razguli kao magla. Vjerovatno da pita svoje aktiviste koji poskidaše majice a nisu ni otišli sa trga Krajine šta bi, što mi zvižde , što to bolje ne pripremište , gdje su autobusi….?

Оставите одговор