Бог те види, Мило не: Први пут са оцем на гласање

Његово високопреосвештенство Архиепископ цетињски Митрополит црногорско-приморски Амфилохије позвао је сав народ да изађе на предстојеће изборе и 30. августа гласа за светиње Божије, да гласа против безаконика и безаконих, лажних закона који овде владају, саопштила је Митрополија црногорско-приморска.

понедељак, 24 августа, 2020 / 10:57

"Иако имам 82 године, 52 свештеничке службе, никада нисам био на парламентарним изборима до данас. Али овога пута 30. августа ћу изаћи на изборе и позивам и све вас, све Црногорце да изађу на изборе и да, наравно, гласају за светиње Божије, за светињу људскога достојанства, за светињу творевине Божије и за светиње које су посвећене живоме Богу на челу са овом светињом која је посвећена Христовом Васкрсењу. Господ да благослови све вас и да се сви поклонимо светињама Божијим и јединоме Светоме који је рекао: Будите савршени као Отац ваш који је на небесима. Да будемо свети као Отац небески, то је звање и призвање човеково", казао је јуче владика Амфилохије.

Нагласио је да "зато ми хришћани гласамо од памтивека за вечно и непролазно људско достојанство, за светињу људскога бића, за светињу Божије творевине, за јединога Светога".

"Зато треба изаћи на ове изборе, да гласамо за те светиње против безаконика, против безаконих закона који овде владају и лажних закона. У то име благослов Господњи, на многаја и благаја љета", поручио је Амфилохије, преноси Митрополија.1 КОМЕНТАР

  1. Мило Ђукановић јесте зло али ни српска Православна Црква није светац.
    Ристо Сотона позива на гласање све Црногорце??? Јел Сотона Архиепископ цетињски Митрополит црногорско-приморски СРПСКЕ Православне Цркве?
    Можемо комотно очекивати да нас у Босни и Херцеговини она крајишка сотона што је протутњала кроз епархије на путу до Сарајева сутра назове Босанцима.
    Босанци такође да бране Светиње!