Бобар и Саво Милошевић о сарадњи

БИЈЕЉИНА – Прослављени српски фудбалер Саво Милошевић и власник компаније "Бобар" Гаврило Бобар разговарали су у Бијељини о могућностима сарадње у области туризма и спорта. Милошевић је рекао током синоћњег сусрета са Бобаром да након фудбалске каријере има намјеру да настави са бизнисом, те да његову тренутну пажњу заокупља изградња хотела на Копаонику. "Сваки почетак […]

петак, 24 септембра, 2010 / 11:55

БИЈЕЉИНА – Прослављени српски фудбалер Саво Милошевић и власник компаније "Бобар" Гаврило Бобар разговарали су у Бијељини о могућностима сарадње у области туризма и спорта.

Милошевић је рекао током синоћњег сусрета са Бобаром да након фудбалске каријере има намјеру да настави са бизнисом, те да његову тренутну пажњу заокупља изградња хотела на Копаонику.

"Сваки почетак је тежак, али ако човек изабере праве и способне људе са којима ће да сарађује, попут Гаврила Бобара, тај почетак ће бити много лакши. Он је један од најуспешнијих привредника у овој држави и надам се да је ово почетак успешне сарадње, узајамног поштовања и односа", рекао је Милошевић.

Гаврило Бобар истакао је да компанија "Бобар" има добру логистику којом може помоћи у постављању бизниса, као што су фирме за превоз путника и туристичка агенција.

"Све ћемо ставити у функцију бизниса и надам се да ћемо већ ове зиме наше клијенте слати на Копаоник у Савине хотеле. Спортисти су паметни људи који праве креације у секунди и сигуран сам да ће Саво бити успјешан у бизнису", рекао је Бобар.

Осим привреде, Милошевић и Бобар су разговарали о могућностима унапређења спорта у Бијељини, посебно Фудбалског клуба "Радник".

"Мислим да оног тренутка када се створе услови да се у Бијељини води здрава политика, да ће овај град и спортски посланици у Бијељини подржати идеју да један врхунски спортиста као што је Саво Милошевић дође на чело ФК ‘Радник’, да наш стадион направимо онако какав треба да буде, да од јуниора и сениора направимо екипе и дођемо до Премијер лиге БиХ. Имати Саву, са таквим искуством, на челу клуба много би значило", истакао је Бобар.

Милошевић је напоменуо да их, осим пријатељске и пословне сарадње и чињенице да потичу из истог краја, веже и сличност у политичким размишљањима подсјећајући да је члан Главног одбора Демократске странке у Србији.

"Никада нисам крио своје симпатије и политички ангажман. Разумевање између наших лидера је делимично произвело и ову ситуацију и ако сам већ у странци имам и моралну обавезу да за неке људе за које сматрамо да су најбољи овде и подржимо, а посебно за мене јер сам рођен овде", рекао је Милошевић и додао да је за њега Савез независних социјалдемократа логична опција када су у питању избори у Српској.Оставите одговор