Бобa Фет из Ратова звијезда на филмском платну

Шта је било са ловцем из "Ратова звијезда"? Сазнаћемо у филму који ће се бавити само његовим ликом, пише "Холивуд рипортер". Боба Фет је маскирани ловац на уцјењене главе, који лови Хана Солоа у филмовима "Империја узвраћа ударац" и "Повратак џедаја". У тим филмовима играо га је глумац Џереми Булок. Режисер Џо Џонстон недавно је […]

четвртак, 21 јула, 2011 / 08:33

Шта је било са ловцем из "Ратова звијезда"? Сазнаћемо у филму који ће се бавити само његовим ликом, пише "Холивуд рипортер".

Боба Фет је маскирани ловац на уцјењене главе, који лови Хана Солоа у филмовима "Империја узвраћа ударац" и "Повратак џедаја". У тим филмовима играо га је глумац Џереми Булок.

Режисер Џо Џонстон недавно је изјавио да планира да сними филм који ће пратити само Фетову причу.

"Мој стари ментор Џорџ Лукас добиће ‘нешто’ од мене у пошти. Смислио сам цијелу причу, остаје само да је он подржи, али мислим да ћемо снимати филм", рекао је он на промоцији свог новог филма "Капетан Америка".

Ловац на уцијењене главе Фет, клон Џенга Фета, један је од најпопуларнијих мањих зликоваца из саге "Ратови звијезда", и међу фановима тог серијала ужива култни статус.