Благодатни огањ у Палама

У храму Сабора Светог Архангела Гаврила у Палама на Васкрс око 02:00 часа је дочекан Благодатни огањ из храма Васкрсења Христовог у Јерусалиму. Благодатни огањ је око 21.00 час из Јерусалима стигао авионом у Београд, а не око 19.30 како је претходно било најављено, па је његов долазак у храм Сабора Светог Архангела Гаврила у […]

недеља, 12 априла, 2015 / 13:13

У храму Сабора Светог Архангела Гаврила у Палама на Васкрс око 02:00 часа је дочекан Благодатни огањ из храма Васкрсења Христовог у Јерусалиму.

Благодатни огањ је око 21.00 час из Јерусалима стигао авионом у Београд, а не око 19.30 како је претходно било најављено, па је његов долазак у храм Сабора Светог Архангела Гаврила у Палама каснио. Дочеку Благодатног огња претходила је литургија.0 КОМЕНТАРА

 1. У Палама је ноћас приликом уношења Благодатног огња у нови храм дошло до присуства самог Господа том чину.

  Сва је Црква уздрхтала, Пале су се тресле,свијеће моје кћерке које су јој се истопиле на руке нису нису биле вруће од истопљеног воска, жене су плакале, неки би рекли чудо.

  Није чудо, Господ нас је још једном увјерио да је ту уз нас, да ли треба већег доказа од ноћашњег „пролома“ потреса, дрхтаја, и осјећаја душе на Васкрсење господње у истом тренутку кад Благодатни огањ улази у Цркву?

  Што рече моја родица Сања, „Да нисам била овдје, нико ме не би могао увјерити у ово“

  СЛАВА ОЦУ И СИНУ И СВЕТОМЕ ДУХУ!

  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, СВОЈИМ ЖИВИМ ЈАВЉАЊЕМ УЗ БЛАГОДАНТНИ ОГАЊ НАМА У ПАЛАМА И СВОМ СРПСКОМ РОДУ СРЕЋУ ДОНЕСЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *