Бјесови вечерас на БЛ-Велесајму

БАЊА ЛУКА – Вечерас у 21 час на Бањолучком велесајму наступа легендарни горњомилановачки састав Бјесови. Публику ће прво загријати бањолучки Хер Мес, а све се одвија у оквиру програма "Бања Лука Ривајвал", који заједно организују Бурбон стрит и УНСА Гето. Бјесови, састав који је освојио публику својом оригиналношћу, у некој комбинацији аутентичног домаћег израза и […]

субота, 14 новембра, 2009 / 16:23

БАЊА ЛУКА – Вечерас у 21 час на Бањолучком велесајму наступа легендарни горњомилановачки састав Бјесови.

Публику ће прво загријати бањолучки Хер Мес, а све се одвија у оквиру програма "Бања Лука Ривајвал", који заједно организују Бурбон стрит и УНСА Гето.

Бјесови, састав који је освојио публику својом оригиналношћу, у некој комбинацији аутентичног домаћег израза и наслијеђа гранџа, овим путем промовишу и свој нови албум.

Албум носи назив "Боље ти" и осим девет нових пјесама садржи и бонус ДВД са спотовима за сваку пјесму. "Боље ти" је снимљен августа 2005. у студију Чешњак у Крагујевцу, а као издавач се појављује ПГП.

ДВД са спотовима је настајао од 2005. до 2009. године, а готово све спотове је осмислио, режирао и монтирао Зоран Маринковић.

ДВД, између осталог, садржава снимке наступа у београдском клубу Академија 2007. и на Егзиту 2008. године.

Бјесови више немају карактеристична два пјевача, и поставу на албуму чине Зоран Маринковић (вокал), Мирослав Марјановић (бубањ), Слободан Вуковић (гитара), Марко Марковић (бас) и Драган Арсић (гитара).Оставите одговор